HomeZo werkt het

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Zo werkt het

Je goedkope website snel en eenvoudig online

zo werkt het

Het spreekt voor zich dat je precies wilt weten waar je aan toe bent als je voor OpstartWebsite kiest. We houden het graag overzichtelijk. De stappen die we samen zullen doorlopen leggen we je hieronder uit. Toch nog iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op.

Website met CMS voor ondernemers: nu slechts € 495,- (tijdelijk)

OpstartWebsite heeft een website ontwikkeld speciaal voor ondernemers! Deze website is ontzettend goed vindbaar in Google, enorm gebruiksvriendelijk (geen technische kennis nodig), professioneel en aanpasbaar! Binnen 48 uur kunnen we je nieuwe website lanceren, volledig in de look-and-feel van jouw bedrijf.

 • Stap 1 Contact met onze accountmanager

  Allereerst willen we weten wat je wensen zijn en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. We bespreken je wensen en stellen op basis daarvan een briefing op voor onze designers en webdevelopers. Tevens zullen we je vragen naar alle benodigde materialen. Denk hierbij onder andere aan; is er een logo of huisstijl aanwezig? Beschik je over een eigen domein en/of hosting? Wil je zelf content schrijven en aanleveren, of wens je dat door ons te laten doen.

 • Stap 2 Ontvangst alle benodigde materialen

  De benodigdheden en wensen die we hebben besproken in stap 1, vormen de basis voor de ontwikkeling van je basis website. Na ontvangst van alle materialen – zoals teksten, foto’s, logo en kleuren – zullen we starten met ontwikkelen van je website. Beschik je niet over een logo en wil je deze graag door ons laten vormgeven? Geen probleem, bekijk hier alle opties waarmee je je website-pakket kunt uitbreiden.

 • Stap 3 Aanpassen vormgeving website

  Aan de hand van de opgestelde briefing gaan onze designers en developers aan de slag met het verwerken van je wensen. Met de teksten, het logo, fotomateriaal én jouw informatie gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de website te ontwikkelen zoals je deze voor ogen hebt.

 • Stap 4 Feedback, correctieronde & akkoord

  Wanneer wij klaar zijn, ontvang je een preview-url waarop je de website kunt beoordelen. Deze preview is een volledig werkende versie van je website en je kunt zowel de voorzijde als de achterzijde beoordelen. Iets niet naar wens? Laat het gerust weten.

 • Stap 5 Lancering van de website

  Yeah! Het zover: het moment dat je website wordt gelanceerd op het gewenste domein. We streven ernaar om iedere website te lanceren binnen 48 uur na ontvangst van alle materialen.

Ook na oplevering staan we voor je klaar

Wil je aanpassingen laten doorvoeren of is er toch nog iets niet naar wens? Geen probleem, laat het gerust weten. Ook is het mogelijk om na-oplevering een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. We verzorgen dan opdates van gebruikte modules, maar beveiligen de website ook extra. Wil je graag weten wat we concreet voor jou kunnen beteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

 • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick