HomeWordPress website laten maken kosten

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

WordPress website laten maken kosten

WordPress website laten maken en benieuwd naar de kosten?

wordpress website laten maken kosten

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig zelf een website maken. WordPress kun je immers gratis downloaden. Alleen, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, daarmee ben je er nog niet. Jouw website wordt het visitekaartje van het bedrijf. De vormgeving, de inhoud en de vindbaarheid bepalen het succes hiervan. Het is dus belangrijk om hierin te investeren. Als je zelf een website wilt maken kost het veel tijd om dit goed te doen. En vaak heb je die uren niet over. Zeker als beginnende ondernemer heb je het al druk genoeg met het opstarten van de onderneming.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Wat is WordPress?

Het is ooit ontstaan om een weblog te maken. Inmiddels is het uitgegroeid tot een populair CMS, Content Management Systeem, waarmee je op een eenvoudige manier een website kunt maken en onderhouden. Door het CMS heb je geen kennis nodig van html codes waaruit een website is opgebouwd. Dus voor leken die geen verstand hebben van programmeren biedt CMS een uitkomst. Echter komt er bij een goede website veel meer bij kijken. WordPress kan niet zonder een MySQL database. Een goede en snelle hosting is dus vereist anders zijn de pagina’s niet vindbaar op jouw website.

kosten wordpress websiteInvesteren in een goede voordelige website

Met het gratis downloaden van WordPress ben je er dus nog niet. Je kunt zelf een simpele website maken echter zal het de uitstraling missen van een professionele onderneming. De WordPress website laten maken kosten zijn afhankelijk van wat jij wilt laten zien. Wij begrijpen als geen ander dat je als ondernemer van een aannemersbedrijf een andere lay-out nodig hebt dan wanneer je een schoonheidssalon runt of horeca gelegenheid hebt. Met onze expertise helpen we jouw bedrijf uit te stralen wat het verdient. Investeren in een goede voordelige website loont omdat je dit uiteindelijk in de omzet terug ziet.

Wildgroei

De keuze aan webdesigners is tegenwoordig groot, ook dat zien wij. Het maakt het voor een ondernemer er niet makkelijker op om een goede keuze te maken tussen het vele aanbod. Ook de prijsverschillen zijn gigantisch en de vraag is altijd, wat krijg je er voor? Een super mooie vormgeving? Dat is uiteraard een vereiste. Echter zonder goede ondersteuning, hosting of back-up bij al jouw vragen ben je uiteindelijk nog niet goed geholpen. Wij houden het daarom liever no-nonsense. In duidelijke stappen weet jij als ondernemer precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.

Wat mag je van OpstartWebsite verwachten?

Allereerst zorgen wij ervoor dat jouw website onderscheidend is van de rest. Toegespitst op jouw bedrijf. Als ondernemer wil je met kop en schouders boven jouw concurrenten uitsteken. Daarnaast wil je goed vindbaar zijn. Ook hiervoor zorgen wij. Bij Opstart Website bieden we een scherp tarief aan voor het maken van een WordPress website en zijn pas tevreden als jij dit ook bent. Niet alleen maken wij een website, ook kunnen wij deze voor je onderhouden. Denk aan de beveiliging van je goedkope website en belangrijke updates die noodzakelijk zijn om de site optimaal te kunnen laten draaien. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meer info & bestellen aan via onze offerteformulier.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick