HomeWordPress website laten maken Hoorn

Open menuSluit menu

WordPress website laten maken Hoorn

Goedkope WordPress website laten maken in omgeving Hoorn.

WordPress website laten maken Hoorn

Heb jij een bedrijf in Hoorn en omstreken en wil je graag een goede WordPress website? Dan ben je bij OpstartWebsite Hoorn aan het juiste adres. Wij kunnen voor jou een professionele WordPress website maken die gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar is op Google. Onze visie daarbij is dat een ontwikkelde site helemaal niet duur hoeft te zijn. Deze succesformule heeft er voor gezorgd dat we al jaren uiteenlopende klanten mogen helpen. Niet alleen om een site voor ze te ontwerpen, maar ook met het beheren ervan. Niet voor niets zeggen mensen: WordPress website Hoorn nodig? Ga dan naar OpstartWebsite: expert in het ontwikkelen van een goedkope website.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

Maak kennis met de expertise van OpstartWebsite

Wij zijn een ervaren web development bedrijf dat sites levert voor allerlei ondernemingen en organisaties. Dat we al meer dan 1.000 klanten hebben verklaart waarschijnlijk waarom we wel worden erkend als beste webdesigner van het noorden. Bij ons krijg je een goed functionerende site die zeer hoog in de Google resultaten terechtkomt. Dit krijgen we voor elkaar doordat we al onze expertise in iedere site stoppen. Zo is iedere site SEO geoptimaliseerd en gevuld met content die toegespitst is op de juiste doelgroep. Onze gebruiksvriendelijke WordPress sites zijn bovendien kant-en-klaar. Als je contact met ons opneemt voor je eigen site heb je in no time de site online.

Nu tijdelijk voor een zeer scherpe prijs

Omdat we graag willen dat iedereen profiteert van de voordelen van OpstartWebsite, hebben we een tijdelijke prijs ingesteld. Als je nu een volledig functionerende WordPress site laat ontwikkelen betaal je daar slechts 495 euro voor. Let op: dit aanbod is slechts tijdelijk, dus het is zaak om er zo snel mogelijk bij te zijn.

De mogelijkheden op een rij

Ieder bedrijf uit Hoorn (en heel Nederland) verdient het om een goede WordPress website te hebben. Daarom maken wij alleen gebruik van het WordPress CMS platform. WordPress wordt door veel gebruikers erkend als het platform met de meeste functionaliteiten. Zo kun je je persoonlijke site optimaal aanpassen aan je doelgroep. Hieronder lees je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is. (Let op: dit is slechts een selectie. In werkelijkheid biedt WordPress nog meer functies.)

SEO optimaal

De structuur van onze WordPress sites is zo bedacht dat ze extra makkelijk op zoekmachines te vinden te zijn. Een hoge Google notering zorgt er voor dat je makkelijk te vinden bent.

Grenzeloos design

Door alle plug-ins en features kun je je WordPress site zo vormgeven als je zelf wilt. WordPress website kent standaard al veel design mogelijkheden, maar je kunt ook extra’s downloaden. Er zijn namelijk veel individuele ontwikkelaars die handige functies hebben ontwikkeld. Ook kun je je WordPress site je eigen huisstijl geven, zodat het nog beter bij je bedrijf past.

Goede communicatie

Heb je je eigen klanten, dan weet je maar al te goed dat het heel belangrijk is om goed te communiceren. Een goede communicatie zorgt voor trouwheid en tevredenheid bij klanten. Dit kun je (mede) voor elkaar krijgen door je site met social media te integreren. Of door de uitgebreide WordPress mogelijkheden voor contactformulieren en nieuwsbrieven te gebruiken.

Een optimaal beheersysteem

WordPress is een CMS. Dit staat voor content management systeem. CMS is een verzamelnaam voor programma’s waarmee je de inhoud (content) van sites kunt uploaden en veranderen. Als je bijvoorbeeld een artikel tijdelijk wil weghalen van je site, dan gaat deze niet verloren. Dit is slechts één van de mogelijkheden die je hebt met WordPress CMS. Voor het WordPress CMS platform heb je overigens geen technische kennis nodig. Iedereen kan het gebruiken, dat maakt het zo’n elegant systeem.

Doorlopend onderhoud

Laat je je WordPress site door ons ontwikkelen, dan weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Maar om een kwaliteitsproduct goed te houden is aandacht en onderhoud nodig. Daarom biedt OpstartWebsite je ook tegen een kleine maandelijkse prijs doorlopend onderhoud aan. Dit contract is maandelijks opzegbaar, zodat je er zo lang aan vast zit als je zelf wilt. Met een onderhoudscontract kun je rekenen op een goede ondersteuning en continue updates. Zo blijft je site aantrekkelijk voor bezoekers en goed beveiligd tegen mogelijke gevaren.

Zoals je hebt kunnen lezen is OpstartWebsite dé partner op het gebied van WordPress web ontwikkeling. Wil je nu meer weten, dan kun je de demo WordPress website eens bekijken, of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen je graag.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick