HomeWebsite voor vakantiehuis laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor vakantiehuis laten maken

Wij zijn OpstartWebsite: vakantiehuis website voor ieder budget!

website voor vakantiehuis laten maken

Je bezit een vakantiehuis, een vakantiebungalow of misschien een vakantieboerderij. Om het vakantieverblijf nadrukkelijker onder de aandacht te brengen is een goed werkende en gebruiksvriendelijke website natuurlijk onontbeerlijk. OpstartWebsite biedt je de mogelijkheid om snel te starten met een professionele website tegen een scherpe prijs! Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

WordPress website vakantieverblijf

OpstartWebsite heeft speciaal voor eigenaars/uitbaters van vakantiehuizen een bedrijfswebsite ontwikkeld. Deze template draagt bij aan een professionele uitstraling van het vakantieverblijf dat je mogelijk wilt verhuren. Onze creatieve designers combineren je eigen stijl en ingeving met een fraaie vormgeving en gebruiksgemak.

Buitenland

Ben je bezitter van een vakantieverblijf in het buitenland dan is dat voor OpstartWebsite geen enkele belemmering. Je kunt als eigenaar van een pension, vakantiehuis of vakantieboerderij ook bij ons terecht vanuit het buitenland. De website is volledig aan te passen aan de wensen die je hebt of eigenschappen die je wilt.

Indeling vakantiehuis website

De indeling van een WordPress website van OpstartWebsite is volledig in te richten naar eigen wens en smaak. In het ontwerp is ruimte voor verschillende onmisbare onderdelen. Hierbij kun je denken aan:
• een fotogalerij
• een gastenboek
• keuze uit meerdere talen (Engels, Frans, Duits)
• overzichtelijke bezoekersstatistieken
• oneindig veel ruimte voor content (tekst en afbeeldingen)
• online reservering
• een blog
• plaats voor prijzen
• contactgegevens

Voor meer ideeën en toevoegingen is altijd plaats. Bovendien kun je de content veranderen wanneer je dat nodig vindt. Benieuwd naar de kosten van een vakantiehuis website?

website-vakantie-huisMakkelijk wijzigen door CMS

Content Management System (CMS) is een vorm van software dat geïntegreerd is in de WordPress website voor je vakantiehuis. Het maakt aanpassingen die je zelf eenvoudig kunt doen mogelijk. En dat op ieder gewenst moment. Wil je liever dat ook aanpassingen door OpstartWebsite gedaan worden dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Zonder software te installeren

De wijzigingen die je kunt maken gebeuren allemaal via het online beheersysteem. Daardoor kun je overal aanpassingen doen, zelfs als je niet thuis bent. Er is bovendien geen software nodig die je moet installeren op een desktop.

Je vakantieverblijf zichtbaar op alle apparaten

Je vakantiebungalow of vakantiehuis staat op internet met een mooie WordPress website door OpstartWebsite. Niet onbelangrijk is dat de site ook goed wordt weergegeven op alle devices. Apparaten waarmee bezoekers van de website het internet op gaan. Denk aan smartphones, tablets en desktops. De weergave is door het gebruik van responsive WordPress gegarandeerd van de juiste kwaliteit doordat er automatisch de nodige aanpassingen worden doorgevoerd voor het juiste apparaat. Dit komt ten goede aan de gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit van de website van het vakantiehuis.

Werp een blik op de Demo-website van OpstartWebsite
Wil je een idee krijgen van wat OpstartWebsite je kan bieden? Bekijk dan de demo website die bereikbaar is via deze site. Deze demo is volledig aanpasbaar naar je eigen smaak en huisstijl die je vindt passen bij het vakantiehuis dat je wilt verhuren.

Meer voordelen van je vakantiehuis online

Wanneer je je vakantiehuis eenmaal op het internet hebt staan op een website die professioneel oogt kun je daar ook op andere manieren je voordeel mee doen. Denk aan het verspreiden van de link naar de pagina. Deze kun je terug laten komen op visitekaartjes, of in een advertentie op andere websites of in tijdschriften en kranten, zo bereik je een nog groter publiek.

Vakantiehuis website van OpstartWebsite, waarom?

Waarom zou je kiezen voor OpstartWebsite en niet voor een andere webdevelopper of juist zelf je WordPress site ontwerpen? In de eerste plaats omdat je na het bespreken van je wensen en ideeën binnen 48 uur je vakantiehuis website online hebt staan. Je eigen ideeën krijgen vorm door het creatieve vermogen van onze designers. Daarnaast heeft ons team meer dan tien jaar ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van websites en WordPress. Op dat gebied hebben we ons gespecialiseerd. Kort gezegd, een website die direct klaar is en kwaliteit is gegarandeerd.

Direct aan de slag

Spreekt het idee van een eigen website van je vakantieboerderij of vakantiebungalow je aan? Via deze website kun je direct meer informatie aanvragen. We informeren je graag uitgebreid over de mogelijkheden en beantwoorden je vragen met plezier. Dus ben je nog niet overtuigd en heb je vragen of wil je meteen beginnen, neem dan contact met ons op via deze website.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick