HomeWebsite voor startende ondernemers

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor startende ondernemers

De ideale website voor startende ondernemers. Binnen 48 uur online!

website voor startende ondernemers

Ben jij een startende ondernemer? Dan begrijp je maar al te goed hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. Met een goede website heb je namelijk een visitekaartje voor al je klanten, zowel de huidige als de potentiële. Als je als bedrijf gaat opstarten is het bovendien belangrijk dat je goed te vinden bent. Een goede vindbaarheid op zoekmachines als Google wordt steevast genoemd als één van de belangrijkste manieren om klanten te trekken. In wat voor branche je ook actief wordt, zorg er voor dat mensen je kunnen vinden.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

Bij OpstartWebsite weten we precies wat de wensen van beginnende ondernemers zijn. Iedereen is immers ooit begonnen, zelfs de ondernemers die nu multimiljonair zijn. Wij begrijpen dat startende ondernemers een site willen die gemakkelijk gevonden kan worden, zonder dat je daar teveel geld voor betaalt. Ook moeten er genoeg features en mogelijkheden zijn waarmee je snel je naamsbekendheid kunt vergroten. Laat je je website ontwerpen door OpstartWebsite, dan weet je dat het op die gebieden wel goed zit.

goedkope websiteWat zijn je eisen?

Voordat je de opdracht geeft om een website te laten maken, is het slim om eens na te denken wat je eisen voor de site zijn. Elke branche is anders. Hoewel veel startende ondernemers dezelfde doelen hebben, zijn er ook veel verschillen. Sommige ondernemers willen dat vooral specifieke producten in de spotlight komen. Andere startende ondernemers willen dat er vooral zo snel mogelijk een langdurig contact met klanten wordt opgebouwd.

Ben je actief in één van de volgende branches, dan is het zeker slim om je site te laten ontwerpen door OpstartWebsite: kleding detailhandel, medische bedrijven, loodgieters, horeca, autogarages, voedingsmiddelen. Je ziet het al: het maakt eigenlijk niet uit in welke branche je actief bent. Een goede website van OpstartWebsite doet het sowieso goed. Wat je specifieke eisen zijn, kun je altijd bespreken.

Wat kun je verwachten bij OpstartWebsite?

Een goedwerkende site voor startende ondernemers, dat is het simpele antwoord op de bovenstaande vraag. Maar waarschijnlijk wilde je meer weten dan alleen dat. Als je bij OpstartWebsite je eigen website laat maken dan kun je rekenen op een goed functionerende website tegen een aantrekkelijke prijs. Goed functioneren, kun je trouwens breed opvatten. Met een eigen website door ons ontwikkeld krijg je een site waarop het gemakkelijk navigeren is en die goed te vinden is met zoekmachines. We hebben al vele jaren ervaring op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en web development, en die kennis stoppen we in élke site die we maken. De voordelen op een rijtje:

Je website direct te gebruiken:

• Uitstekende SEO.
• Persoonlijk design (bijvoorbeeld logo of huisstijl kleuren).
• Compatibel met smartphone en tablet.
• Makkelijk te gebruiken content management systeem.

Je eigen website, goed en goedkoop

Over de prijs kunnen we heel kort zijn. Laat je nu een site ontwikkelen door OpstartWebsite dan profiteer je van een zeer scherpe prijs. We kunnen je namelijk op dit moment een website aanbieden voor slechts 495 euro. Als je nadenkt over wat je er allemaal voor terugkrijgt (een goed functionerende site en veel potentiële klanten) dan is dit slechts een kleine investering.

OpstartWebsite maakt gebruik van WordPress

Vraag je bij ons een kant-en-klare website aan, dan weet je zeker dat je een zoekmachine vriendelijke website krijgt. Als WordPress specialist maken we namelijk gebruik van de functies van WordPress. Zo hebben we een standaard website weten te ontwikkelen die geschikt is voor ieder bedrijf. Twijfel je nog of je WordPress wilt als CMS platform? Bekijk dan onze demo.

Een offerte aanvragen

Als startende ondernemer is het belangrijk om verstandige keuzes te maken. Het laten maken van een goedkope website die goed functioneert is daar een belangrijk onderdeel van. Met een gebruiksvriendelijke site kun je goed beheren wat voor content je aan je bezoekers laat zien. Dat hebben onze klanten (meer dan 1000 intussen) stuk voor stuk ervaren.

Wil je meer informatie over wat OpstartWebsite voor je kan betekenen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. We kunnen je daarin adviseren over alle mogelijkheden. Aangezien iedere startende ondernemer weer zijn eigen wensen heeft, willen wij daar maar al te graag op inspelen. Websites voor ieder budget en voor iedere toepassing, dat is ons doel.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick