HomeWebsite voor schildersbedrijf laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor schildersbedrijf laten maken

Voordelige website, voor ieder budget.

website voor schildersbedrijf laten maken

Meer klanten aantrekken voor je schildersbedrijf doe je door een vindbare goedkope website te laten maken. Niet alleen weten klanten dan waar jouw bedrijf zich bevindt maar ook wat je hen te bieden hebt. Het is een goede manier om jouw vakmanschap te laten zien. Een website laten maken is bij ons zo gebeurd. Wij streven ernaar om binnen 48 uur na aanlevering van je informatie jouw website online te hebben. Je wilt natuurlijk niet weken wachten totdat het zover is en zo snel mogelijk vindbaar zijn om zo nieuwe klanten te kunnen werven.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Het aanleveren van informatie

Als schilder wil je laten zien waarom klanten juist voor jou moeten kiezen en niet voor dat andere schildersbedrijf. Je wilt je onderscheiden van de rest. Een goede manier om dit te realiseren is door foto’s te laten zien van schilderwerk wat je onlangs verricht hebt. Dit kunnen foto’s van het binnen schilderwerk zijn maar ook van de gevel die je onlangs bijgewerkt hebt. Het geeft een impressie van wat mensen kunnen verwachten. Net zoals de teksten die je geplaatst wilt hebben op de website lever je deze foto’s ook bij ons aan.

Schrijven hoe doe je dat

Goede teksten gebruiken voor de website is belangrijk voor de vindbaarheid op Google. Door bepaalde zoekwoorden in je teksten te verwerken ben je beter vindbaar. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten en kunnen jouw teksten zo schrijven dat het voor Google een koud kunstje wordt om je te vinden. Het enige wat je hoeft aan te leveren zijn de onderwerpen voor je website. Een website voor schildersbedrijf laten maken is op deze manier eenvoudig en snel te regelen. Voordat de website gepubliceerd wordt ontvang je een preview-url om alles te kunnen bekijken. Na goedkeuring gaat de website online.

schildersbedrijf website laten makenWees bereikbaar voor de klant

Met geavanceerde formulieren zorgen wij ervoor dat klanten rechtstreeks contact op kunnen nemen door het contactformulier in te vullen. Met het contactformulier kunnen ze gelijk het eerste contact leggen wanneer ze vragen hebben over het een of ander. Ook de mogelijkheid om via de website een offerte aan te vragen kunnen we bewerkstelligen. Social media een belangrijke tool geworden. Met de social media buttons kunnen klanten afbeeldingen delen of teksten. Ook is het mogelijk om je twitter account te koppelen aan de website zodat je twitter berichten ook leesbaar zijn op de website.

Maak je site (inter)actief

Een eenvoudige website is voldoende wanneer je alleen maar gevonden wilt worden, echter wanneer je doel is om te groeien als bedrijf is het verstandig om je website hierop aan te passen. Door een nieuwsbrief module toe te voegen op de website kun je bestaande klanten vasthouden door schildertips te geven. Of om ze aan te sporen om contact met je op te nemen wanneer de verf begint te bladderen. Een handige chatfunctie hebben wij ook zo voor je geregeld. Hiermee ben je niet alleen goed bereikbaar maar kun je ook direct inspelen op de vraag van klanten.

Direct aan de slag

Spreekt het idee van een eigen website voor je schildersbedrijf je aan? Vraag dan direct meer informatie aan of neem vrijblijvend contact met het team van OpstartWebsite op. We informeren je graag over de mogelijkheden en beantwoorden je vragen met plezier. Dus ben je nog niet overtuigd en heb je vragen of wil je meteen beginnen, neem dan contact met ons op via deze website.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick