HomeWebsite voor rijschool laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor rijschool laten maken

Wij maken rijschool websites voor ieder budget!

website rijschool laten maken

Je bent eigenaar van een rijschool en wilt graag kunnen vertrouwen op een goede bekendheid onder met name jongeren die willen lessen voor hun rijexamen. Een goede website is dan een heel belangrijk onderdeel om die bekendheid uit te stralen. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag en een eigen website bouwen, dat kost echter veel tijd en is voor sommigen erg gecompliceerd. Dan heeft OpstartWebsite dé oplossing voor jouw rijschool. Een voordelige website die professioneel is opgezet en tegen een lage prijs direct beschikbaar is!

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

WordPress website rijschool

OpstartWebsite heeft speciaal voor eigenaars van rijscholen een bedrijfswebsite ontwikkeld. Deze website kan al binnen 48 uur worden opgeleverd. Ons team van creatieve designers combineert fraaie vormgeving met gebruiksgemak en kan daarbij rekening houden en aanpassingen doen al naar gelang je wens. De complete huisstijl, inclusief logo’s, afbeeldingen en overige content kun je zelf aanleveren of invoegen. Compleet laten ontwerpen behoort ook tot de mogelijkheden. De rijschool website draagt bij aan de professionele uitstraling van de rijschool.

Bekijk hier alle prijzen voor de rijschoolwebsite van OpstartWebsite.

rijschool wordpress website bouwenCompleet aanbod vol mogelijkheden

De bedrijfswebsite die OpstartWebsite heeft ontwikkeld voor rijscholen heeft een enorm scala aan mogelijkheden. Op de eerste plaats een eigen domeinnaam, mocht je die al hebben is dat ook geen enkel probleem. De website is uit te breiden met meerdere modules en kleurenschema’s en ook de huisstijl zijn aan te passen. Denk bij de indeling van de website bijvoorbeeld aan een fotogalerij, overzichtelijke bezoekersstatistieken en oneindig veel ruimte voor content (tekst en afbeeldingen). Plaats voor prijzen en contactgegevens ontbreken natuurlijk niet.

Eigen beheersysteem

De website komt volledig in eigen beheer terecht. Door het gebruik van WordPress CMS kun je zonder dat je technische kennis nodig hebt de website op elk moment aanpassen. Nieuwe afbeeldingen, teksten of je verhoogde slagingspercentage bijvoorbeeld. Zo houd je de goedkope website steeds up-to-date.
 Natuurlijk zorgt OpstartWebsite voor bereikbare ondersteuning wanneer nodig per telefoon en e-mail. En wil je wijzigingen liever laten doen door ons, dan kan dat natuurlijk ook.

Aansluiting met doelgroep

Omdat het grootste gedeelte van de bezoekers van je rijschool uit jonge mensen bestaat is het van groot belang dat je aansluit bij deze doelgroep. De rijschoolwebsite van OpstartWebsite heeft een aparte mogelijkheid om een koppeling met sociale media te maken. Facebook, Twitter, InstaGram en dergelijke. Platformen waarop jouw doelgroep veel actief is.

Beschikbaar op alle mobiele devices
Je website is beschikbaar op alle mobiele apparaten. Steeds meer jongeren gaan het internet op met hun smartphone en dan is het belangrijk dat de website van je rijschool goed werkt ongeacht het device waarmee de site bezocht wordt. Door responsive WordPress wordt de site automatisch aangepast voor verschillende apparaten.

Makkelijk te vinden

OpstartWebsite zorgt ervoor dat de website voor je rijschool SEO vriendelijk is. Deze zoekmachine optimalisatie maakt dat de site makkelijk te vinden is op het internet in de diverse zoekmachines, waaronder Google.

Waarom een OpstartWebsite ontwerp?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met WordPress. Het is een open source CMS en je kunt gemakkelijk cursussen volgen om WordPress onder de knie te krijgen. OpstartWebsite heeft echter al meer dan tien jaar ervaring in huis met het bouwen van WordPress websites voor diverse branches. De online ervaringen die zijn opgedaan maken dat OpstartWebsite zich gespecialiseerd mag noemen in het bouwen van deze gestroomlijnde websites. Ons team van creatieve designers kan er hierdoor ook voor zorgen dat de vraagprijs laag blijft en je website voor je rijschool snel gereed is.

Juiste uitstraling binnen 48 uur

Nadat je je wensen hebt besproken met ons team en logo’s, content en ideeën over de stijl van de site zijn in kaart gebracht, dan kan je site met OpstartWebsite binnen 48 uur gereed zijn. Doordat onze webdesigners je site die professionele look-and-feel geven zullen potentiële cursisten eerder de voorkeur geven aan jouw rijschool.

Laat je informeren!

Als je na het lezen van de informatie op deze pagina nog niet zeker weet of OpstartWebsite wel de juiste manier voor jou is laat ons je dan gerust informeren. Ben je er zeker van dat je OpstartWebsite wilt inschakelen om jouw gestroomlijnde, professionele rijschool website te laten bouwen, neem dan contact met ons op en profiteer direct van onze lage tarieven.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick