HomeWebsite om laten zetten naar WordPress

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website om laten zetten naar WordPress

Wij kunnen iedere website omzetten naar WordPress. Benieuwd hoe?

website om laten zetten naar wordpress

Wanneer je een website hebt, maar deze niet zelf kunt beheren dan is het een goed idee om de website om te laten zetten naar WordPress. Het nadeel van het niet zelf kunnen beheren van je eigen website is dat je altijd externe hulp moet inschakelen. Dit kan kostbaar zijn wanneer je vaak aanpassingen aan je website laat maken. Ook moet je wachten totdat iemand anders de aanpassingen gemaakt heeft voordat het zichtbaar is op je website. Door over te stappen naar WordPress bespaar je veel kosten en kun je sneller inspelen op de marktwerking door zelf aanpassingen te verrichten. Dus, kun je je eigen website niet beheren of ben je ontevreden over je huidige CMS? Laat onze experts je website ombouwen naar WordPress.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Voordelen van het Content Management Systeem

Met een CMS beheer je de website helemaal zelf. Je kunt het menu zelf beheren en hierin wijzigingen in aanbrengen. Ook kun je pagina’s toevoegen. Alle teksten kunnen worden gewijzigd of helemaal verwijderd worden. Het is ook eenvoudig om nieuwe teksten toe te voegen aan je website. Dit geldt ook voor eventuele foto’s. Nu social media een belangrijke rol speelt in ons dagelijks leven kun je ook hierop inspelen door buttons toe te voegen. Je kunt je tweetberichten leesbaar maken op je website. En je kunt bijvoorbeeld klanten foto’s laten delen op hun facebookpagina. Met het inzetten van social media wordt je bereik veel groter.

website omzetten naar wordpressOverstappen? Gewoon doen!

Je website om laten zetten naar wordpress behoeft geen drastische wijzigingen. Je kunt meestal bij dezelfde hostingservice blijven en het uiterlijk van je website blijft ongewijzigd. Je ervaart alleen maar voordelen want de kans is groot dat je nu veel beter gevonden gaat worden op Google. En dit betekent meer bezoekers. Ook het omzetten van een meertalige website is geen enkel probleem. De voordelen om het wel te doen zijn dus groter dan de nadelen die je op dit moment ondervindt door niet over te stappen. Met een website in eigen beheer en betere zoekresultaten hoef je niet te twijfelen.

Aanpassingen laten verrichten

Als je de knoop hebt doorgehakt en je website om laat zetten naar WordPress dan is het mogelijk om aanpassingen op je site te laten maken door ons. Zo lanceer je je website als het ware in een nieuw jasje. Misschien wilde je altijd al een mogelijkheid om een nieuwsbrief toe te voegen aan je website. Of wilde je graag een groter onderhoudspakket die je website optimaal ondersteunt. Wat je ook graag zou willen veranderen we helpen je het te realiseren.

Gebruik de voordelen van CMS

Bekijk onze demo-website om te zien hoe een WordPress website op professionele wijze eruit kan zien. Door gebruik te maken van de vele voordelen die CMS biedt kun je snel inspelen op de behoeftes van je klanten. Door je klanten op de hoogte te houden van lopende acties die je eenvoudig verstuurt met de nieuwsbrief bijvoorbeeld of door regelmatig een blog te schrijven over interessante nieuwtjes omtrent je bedrijf. Ook kun je snel prijzen of teksten aanpassen wanneer je ziet dat de concurrent veel meer klanten aantrekt. Door over te stappen blijf je niet achter wanneer er snelle ontwikkelingen in je werkveld zijn waarop je wilt reageren.

Direct beginnen of eerst informeren?

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen starten met een website voor je onderneming of wil je eerst wat meer info & bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan voorzien we je graag van de antwoorden op al je vragen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick