HomeWebsite laten maken ZZP’er

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website laten maken ZZP’er

Professionele website, geschikt voor iedere zzp’er

website-laten-maken-zzper

Wanneer je je als zzp’er in laat schrijven bij de Kamer van Koophandel hoor je direct dat er allerlei verplichtingen aan het ondernemerschap verbonden zijn. Niet alleen dien je rekening te houden met de belastingdienst vanwege de omzetbelasting, maar ook wordt je geacht dat je laat zien aan de belastingdienst dat je ook daadwerkelijk een ondernemer bent. Het maken van visitekaartjes, een voordelige website en eventueel flyers horen hier bij. Maar hoe maak je een website? En wat kost een nieuwe website? En dit het liefste zo voordelig mogelijk. Je hebt al te maken met zoveel opstartkosten terwijl je nog niet eens echt aan het ondernemen bent. Bij OpstartWebsite hebben we hier iets op bedacht. Namelijk de kant-en-klare website oplossing, geschikt voor zzp’ers. Aanpasbaar in je eigen look-and-feel én binnen 48 uur online op je gewenste domeinnaam. Direct starten?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Het basispakket

Door bij ons te kiezen voor website laten maken zzp’er ontwikkelen wij een goed functionerende website voor je en je bent ook nog eens goed vindbaar in alle zoekmachines. Je snijdt het mes dus aan twee kanten. Het standaard onderhoud van de website is ook inbegrepen. Je levert simpelweg alle informatie bij ons aan en wij gaan voor je aan de slag met de ontwikkeling van de website. Mocht je moeite hebben met het maken van teksten dan kun je dit door ons laten doen. Wanneer je de website goed vindt geef je een akkoord en staat deze zo online.

Een website als investering

Je kunt er ook voor kiezen om het anders aan te pakken door een uitgebreide website te laten maken. Met een eenmalige investering heb je dan een goede website waarmee je de komende jaren uit de voeten kunt. Door functies toe te voegen zoals een contactformulier of de mogelijkheid om een offerte aan te vragen ben je de concurrentie al een stap voor. Ook het toevoegen van een nieuwsbrief behoort tot de opties. Hiermee informeer je niet alleen je toekomstige klanten maar behoud je ze ook. Tevens kun je het onderhoudspakket uitbreiden waardoor je website zeker up to date blijft.

zzp-websiteWijzigingen aanbrengen

Het is mogelijk om zelf aanpassingen aan de website aan te brengen wanneer deze gereed is en al online staat. Teksten kun je zelf veranderen of verwijderen en je kunt onbeperkt nieuwe teksten toevoegen. Door regelmatig teksten te veranderen scant Google jouw website opnieuw en dit kan zorgen voor een hogere plek in de zoeklijsten. Echter is het wel belangrijk om te kiezen voor relevante teksten anders heeft het veranderen van teksten weinig nut. Mocht je hierover in een later stadium nog vragen hebben dan kun je onze klantenservice altijd bereiken.

Wat kun je zelf doen

Met het basispakket kun je zelf al regelmatig blogs schrijven om zo in de picture te blijven staan. Je kunt door dit te doen nieuwe bezoekers aantrekken maar het is ook interessant voor terugkerende bezoekers om blogs te lezen. Een blog voegt niet alleen een nieuwe tekst toe aan de website wat Google gaat scannen maar als je er slim gebruik van maakt kun je hierdoor ook nog eens beter vindbaar worden. Dit kan door bepaalde zoekwoorden te gebruiken waar veel op gezocht wordt binnen het werkveld waarin jouw onderneming op is gericht.

Wil je meer informatie?

Voordat je met OpstartWebsite aan een zzp website wilt beginnen, is het natuurlijk mogelijk om eerst meer info in te winnen. Wij staan klaar voor al je vragen. Zo kun je er vooraf zeker van zijn dat het eindresultaat naar wens zal zijn. Wil je graag weten wat OpstartWebsite concreet voor jouw aannemersbedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick