HomeWebsite laten maken Zaandam

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website laten maken Zaandam

Webdesign Zaandam: websites voor ieder budget!

website laten maken zaandam

Ben je net gestart als ondernemer in Zaandam en wil je graag een website laten maken, die lokaal goed gevonden wordt in Zaandam en de Zaanstreek? en Laat het niet bij ideeën maar laat het door ons uitvoeren. Of je nu schoenen wilt aanbieden of eigen gemaakte producten we helpen je graag bij het realiseren van je droom. Het is een goede manier om geld te verdienen vanachter je eigen computer en wie weet wordt het wel zo’n succes dat je je huidige baan kunt opzeggen. Als je het niet probeert dan weet je het nooit. Wij zullen er in ieder geval ons best voor je doen om een mooie website voor je te maken waarmee je goed gevonden zult worden. Lees hier meer over de mogelijkheden?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Zorg dat je goed gevonden wordt

Gevonden worden door klanten is een belangrijk onderdeel voor het succes dat je zult behalen. Je kunt nog zo’n mooie webshop hebben maar als klanten je kunnen vinden dan kost het je uiteindelijk alleen maar geld en werkt het erg demotiverend. Door gebruik te maken van onze SEO en SEA expertise kunnen wij je hierbij helpen. Met het gebruik van relevante zoekwoorden in jouw website teksten kunnen wij ervoor zorgen dat de website hoog in de resultatenlijst op Google terecht komt. Net zoals je zelf gezocht hebt op website laten maken Zaandam helpen wij jouw website beter vindbaar te maken op internet.

website laten bouwen zaandamVerhoog je omzet met acties

Het klinkt een beetje tegenstrijdig maar door korting weg te geven kun je jouw omzet wel degelijk verhogen. Biedt bijvoorbeeld een nieuwsbrief mogelijkheid aan en geef bij elke inschrijving een kortingscode cadeau of 5 procent korting bij een nieuwe bestelling. Niet alleen verhoog je op deze manier je omzet doordat het aantal bestellingen omhoog gaan, maar ook krijg je op die manier terugkerende bezoekers. Een veel bezochte website komt ook hoger op de ranglijst te staan. Het percentage wat je cadeau geeft valt in het niet bij de extra omzet die je genereert met de extra bestellingen die gedaan worden.

Maak gebruik van de blog-functie

Door regelmatig te bloggen, deze functie zit al bij je webshop, ververs je de website op een ‘natuurlijke’ manier. Door te bloggen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de producten in je webshop verhoog je je plaats op Google. Maar natuurlijk is het ook voor bezoekers fijn om een blog te kunnen lezen over hetgeen wat jij aanbiedt in de webshop. Er zijn mensen die verslingerd raken aan het lezen van blogs, het zou mooi zijn als dit bij jouw webshop gebeurd natuurlijk.

Facturering

Naast het aanbieden van producten wil je ook dat de klant bij het bestellen gelijk een betaling verricht. Ook voor de mogelijkheden van betaling denken we met je mee zodat je met een gerust hart de bestelling kunt versturen naar de klant inclusief een pakbon. Verdiep je in het recht van retour en stel algemene voorwaarden op waarop je je kunt beroepen wanneer je denkt dat er misbruik van de situatie wordt gemaakt. Mocht je vragen hebben over het een en ander nadat je webshop is gelanceerd staan we natuurlijk voor je klaar.

Webdesign Zaandam

Binnen 48 online en toch een website in je eigen huisstijl en logo? Bij OpstartWebsite is het mogelijk. Via de website kun je direct meer informatie aanvragen over webdesign Zaandam en het laten maken van een website. We informeren je graag uitgebreid over de mogelijkheden en beantwoorden je vragen met plezier. Dus ben je nog niet overtuigd en heb je vragen of wil je meteen beginnen, neem dan contact met ons op via deze website.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick