HomeWebsite laten maken Utrecht?

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website laten maken Utrecht?

Wij maken websites voor iedere ondernemer in Utrecht

Tegenwoordig vergen websites en webshops veel aanpak om succesvol te zijn. Ze raken verouderd, presteren slecht of je weet gewoon simpelweg niet waar je een goedkope website of webshop kan laten maken. Een website laten maken in Utrecht is de mogelijkheid om goedkoop én professioneel jouw ideale en op maat gemaakte website te laten creëren. Perfect voor beginnende- en gevorderde bedrijven. Ons team bestaat uit developers, vormgevers, zoekmachinespecialisten en communicatiemedewerkers. Onze ervaringsdeskundigen zullen je wensen omtoveren tot een uniek- en passend design.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Basis of toch professioneel?

Wil jij een website laten maken in Utrecht? Dan zit je hier goed. Je kiest zelf het design en de website wordt op een professionele manier gecreëerd. Er is in de eerste plaats een basispakket beschikbaar. Er kan gekozen worden uit één van onze 600 designs. Deze variëren van traditionele tot moderne websites. Een website is verkrijgbaar vanaf € 495,- en is eventueel uit te breiden met extra modules. Binnen 24 uur kan je al een offerte ontvangen.

Wil je toch meer dan een standaard design website laten maken in Utrecht, maar hier geen flink bedrag aan uitgeven? Dat kan bij ons. Wij ontwerpen voor de meest unieke en exclusieve websites. Je kunt kiezen uit designs die niet voorkomen in het basispakket. Dan heb je al een professioneel design, zonder extra modules. In dit geval geldt tevens dat modules bijgekocht kunnen worden.

Voordelen

Wil je een goedkope website laten maken in Utrecht? Servicegerichtheid is binnen ons bedrijf een begrip voor heel het team. Je krijgt na het lanceren van de website 6 maanden 24/7 telefonische support. Dit betekent dat je ten alle tijden direct bij ons terecht kunt voor storingen of andere hulpvragen. Na deze periode krijg je altijd binnen 24 uur antwoord op al uw vragen.

De intake en het conceptbesprekingsgesprek voor het laten maken van de website zijn geheel gratis. Hierin wordt duidelijk wat jouw wensen zijn voor het maken van de website. Wij komen gratis naar je toe (op locatie) en werken door heel Nederland. Na de conceptbespreking krijgt u van ons een offerte op maat, zodat je niet voor extra verassingen of kosten komt te staan. Je ziet dat een website laten maken in Utrecht veel voordelen met zich meebrengt

Custom Design

Het kan zijn dat je toch op zoek bent naar een exclusief design en functionaliteit. Ons team van ervaren developers zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerkwebsites. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en hebben al unieke- en exclusieve websites opgeleverd voor grote namen in de zakenwereld. Om custom design websites in Utrecht te laten maken, gelden andere prijzen dan eerder genoemd. Neem hiervoor contact op.

Een trendy en unieke webshop

Naast de welbekende websites, bieden wij kleine- en grote bedrijven ook een totaaloplossing als het gaat om online marketing en het bevorderen van de verkoop. Er kan gekozen worden uit een archief van meer dan 600 webshop-designs. Deze zijn ontworpen door onze ervaren professionals en bevatten de allernieuwste technologieën voor een goedwerkende webshop. Er is hierbij niet alleen gedacht aan het functioneren op een computer, maar op alle hedendaagse apparaten. Zo kan de website aangepast worden naar de juiste grootte van uw tablet of mobiele telefoon.

Het design zal volledig afgestemd worden op jouw organisatie: de huisstijl, logo, teksten, doelgroep en marketingstrategie zullen wij meenemen in het ontwerp. Daarnaast wordt de webshop geleverd met verschillende zoekmachine-optimalisatie plugins en het programma CMS om de website hoog in de zoekresultaten te houden en alle content makkelijk te kunnen beheren.

Contentmanagementsysteem (CMS)

Een website laten maken in Utrecht is de perfecte keus. Al onze designs worden standaard geleverd met een CMS. Dit systeem geeft jouw toegang tot het beheer van de website. Je kunt hiermee zelf alle informatie op de website aanpassen op elk gewenst moment. Bij de levering zit ook een handleiding. Neem deze goed door. Het CMS programma waar wij mee werken heet WordPress. Er zijn voor dit programma honderden plug-ins beschikbaar voor optimalisatie van de website.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick