HomeWebsite laten maken psycholoog

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website laten maken psycholoog

Voordelige website laten maken voor een psycholoog?

website-laten-maken-psycholoog

Na een lange studie en de benodigde opgedane praktijkervaring is het zover. Je begint een eigen praktijk. Spannend natuurlijk, maar ook iets om naar uit te kijken. Met het vinden van alleen een praktijkruimte ben je er nog niet. Je wilt ook voldoende cliënten aantrekken om de praktijk in de toekomst draaiende te kunnen houden. Naast de doorverwijzingen die je ontvangt wil je ook graag zelf gevonden worden door cliënten die op zoek zijn naar een goede psycholoog. Daarvoor dien je goed vindbaar te zijn op het internet. Laat jezelf zien. Wij helpen hier graag bij. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

De uitstraling

De kans is groot dat je al een idee hebt over hoe jouw website eruit moet komen te zien en welke functionaliteiten het moet bevatten om jouw toekomstige cliënten zo goed mogelijk te kunnen informeren. Een website laten maken voor een psychologen praktijk behoeft een andere uitstraling als wanneer je een product wilt aanbieden. Je wilt graag betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen en het moet een website zijn waar iedereen zich prettig bij voelt, neutraal dus. Het gebruik van felle kleuren kunnen dan averechts werken en hierdoor kunnen toekomstige cliënten afhaken. Ook tijdens de vormgeving fase zullen wij met je meedenken.

E-coaching

Indien je naast de praktijk ook cliënten op afstand wilt begeleiden door middel van E-coaching kunnen wij hiervoor mogelijkheden op jouw website maken om dit te kunnen realiseren. E-coaching vergt natuurlijk een andere aanpak als wanneer je cliënten in de praktijk gaat begeleiden. Echter is het een goede aanvulling om meer cliënten, dus meer omzet te verkrijgen. Met een praktijk ben je veelal gebonden aan je eigen woonomgeving nu heb je een groter bereik omdat de afstand geen bepalende factor meer is. Samen kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn om zoveel mogelijk uit jouw website te halen.

website voor psycholoogDe website zelf

Door vooraf je wensen aan te geven krijgen wij al een goede indruk van wat voor soort website je wilt. We zullen een opzet maken en wanneer je tevreden bent met het resultaat staat jouw website, en ook jouw bedrijf, binnen 48 uur online. Het belangrijkste is natuurlijk dat je goed bereikbaar bent. Een slecht vindbare website en waarbij een contactformulier niet werkt is funest voor jouw omzet. Wij begeleiden je tijdens elke stap en onderhouden de website voor je zodat je er verder geen omkijken meer naar hebt zodat jij je met volle aandacht kunt richten op jouw cliënten.

Website Blogs

Je website blijven vernieuwen met teksten is een belangrijk onderdeel van de vindbaarheid in zoekmachines. Door regelmatig een blog te plaatsen met relevante onderwerpen zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent en is je website ook nog eens interessant om te lezen. Zo kun je maandelijks een blog plaatsen over onderwerpen zoals depressiviteit of een burn-out. In de blogs zou je dan kunnen refereren naar jouw behandelmethodes zodat je een combinatie maakt van het informeren en het werven. Mocht je vragen hebben over hoe je dit het beste kunt aanpakken, onze klantenservice helpt je altijd verder.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick