HomeGoedkope websiteWebsite laten maken voor een interieur stylist?

14
augustus

Website laten maken voor een interieur stylist?

Geschreven door OpstartWebsite | Geplaatst in Goedkope website

website laten maken voor interieur stylist

Wij helpen je graag bij het bouwen van je website. Als interieur stylist is een mooi vormgegeven website erg belangrijk. Alles draait om maatvoering en compositie binnen het werkveld, zo ook je website. Door ons aan te geven wat je wensen zijn kunnen wij hierop inspelen. Als interieur stylist wil je vooral veel laten zien en zullen de teksten op je website een iets minder prominentere rol spelen. Jouw opdrachtgevers zullen je aannemen op wat jij kunt bewerkstelligen in een ruimte en dit wil je graag laten zien. Gelukkig kun je onbeperkt foto’s plaatsen op je goedkope website om een impressie te kunnen geven van je werk. Benieuwd welke prijzen wij hanteren?

Compositie is alles

In je werk is het belangrijk dat je meubels in de bestaande ruimtes een zo goed mogelijke plek weet te geven. Daarnaast spelen accessoires een belangrijke rol evenals de verlichting en de wand- en vloerafwerking. In je hoofd ben je waarschijnlijk continue bezig met het bedenken van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alles een geheel wordt. Dat is wat wij ook doen met jouw wensen. Aan de hand van jouw aangeleverde informatie proberen wij de website op een overzichtelijke manier weer te geven zodat het duidelijk is wat jij als bedrijf zijnde doet en wilt uitstralen.

Het plaatsen van foto’s

Naast het maken van goede foto’s van je werk is het belangrijk dat deze goed zichtbaar zijn op de website. Het zou zonde zijn wanneer de website jouw afbeeldingen niet goed weergeeft. Opdrachtgevers zullen dan geneigd zijn om uit te kijken naar een andere interieur stylist en dat is niet wat je wilt. Wanneer de website laten maken interieur stylist gereed is kun je zelf foto’s toevoegen of verwijderen om zo de potentiele opdrachtgevers je talenten te kunnen laten zien. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

Laat zien wat je kunt

Plaats een portfolio met foto’s van opdrachten die je gemaakt hebt op de website. Zo kan een opdrachtgever snel zien of jouw stijl aanspreekt en kun jij een indruk geven van jouw creativiteit. Mocht je net starten en nog geen foto’s hebben gebruik dan materiaal vanuit je opleiding. Het gaat om een algehele eerste indruk. Ook het maken van een visualisatie met Photoshop kan je hierbij helpen. Wanneer je al wat opdrachten hebt vraag dan om referenties die je kunt plaatsen op de website. Zo kunnen eventuele klanten over de streep worden gehaald wanneer ze positieve berichten lezen.

Ververs de website

Foto’s zullen meer tot de verbeelding spreken dan teksten voor je opdrachtgevers. Maar het regelmatig plaatsen van nieuwe inhoud op je website is wel belangrijk om goed gevonden te kunnen blijven worden. Een blog met stylingtips zou een goede manier kunnen zijn om je website toch regelmatig te kunnen updaten. Doordat wij de diversiteit van de verschillende werkvelden begrijpen ben je voor website laten maken interieur stylist bij ons op de juiste plek. Door onze expertise weten we wat nodig is om jouw website onderscheidend te maken en staan we altijd voor je klaar bij vragen.

Direct starten?

Wij zijn je graag van dienst bij het maken van een voordelige interieur styliste website. Neem vrijblijvend contact met het OpstartWebsite team op of vraag direct meer info aan.

  • Volg ons

Vragen? Bel gerust...

085 - 40 17 118

OpstartWebsite:

SEO-proof, Gebruiksvriendelijk
& Professioneel.

“goedkope Bekijk prijzen
  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick