HomeWebsite voor interieur stylist laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor interieur stylist laten maken

Wij maken websites voor interieur stylistes voor ieder budget!

website voor interieur stylist laten maken

Als interieur stylist heb je je gespecialiseerd in het stijlen en toepassen van juiste trends in een ruimte. Om uit te stralen hoe vakkundig je daarin bent heb je een goede website nodig die direct de indruk geeft dat men met een expert in interieurstijlen te maken heeft.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Professionele website tegen laag tarief voor interieur stylisten

Gestroomlijnde WordPress website

Om zoveel mogelijk potentiële klanten aan te spreken en naamsbekendheid te vergroten is een professionele website voor jou als interieur stylist erg belangrijk. OpstartWebsite heeft speciaal voor interieur stylisten een WordPress website ontwikkeld met oneindig veel mogelijkheden om je bedrijf de juiste uitstraling te geven. Start direct met deze kant-en-klare website die je onderscheidt van andere interieur stylisten.

Volledig in eigen stijl

Zoals de stijl in iedere ruimte anders kan zijn en iedere klant zijn eigen wensen heeft bij het inrichten van een woonkamer, kantoor of zolder, zo is ook de website die OpstartWebsite voor stylisten heeft ontworpen volledig aan te passen naar eigen smaak en stijl. Dit maakt het mogelijk om jouw website de kleurenschema’s, logo’s en huisstijl mee te geven die het best aansluit bij wat je wilt uit dragen als interieur stylist. Potentiële klanten krijgen zo in een oog opslag een website voor ogen waarmee het duidelijk is dat ze te maken hebben met een professionele interieur stylist.

interieur-stylist-website-bouwenComplete website

De bedrijfswebsite die OpstartWebsite heeft ontwikkeld voor interieur stylisten heeft niet alleen de mogelijkheid om naar eigen smaak te stijlen, maar ook om volledig in te richten naar wens van iedere stylist. Naast het feit dat je eigen domeinnaam wordt vastgelegd, levert OpstartWebsite een complete pagina met oneindig veel modules.

Onbeperkt ruimte fotogalerij en portfolio

De Website die OpstartWebsite heeft ontwikkeld bestaat onder meer uit modules die voldoende ruimte bieden aan een onmisbare fotogalerij. Hierin kun je voorgaande projecten onder de aandacht brengen bij geïnteresseerde bezoekers van je site. Het portfolio kun je op elk moment bijwerken met resultaten van recente projecten die je als stylist hebt uitgevoerd.

Volledig aan te passen

De interieur stylist website die OpstartWebsite voor jou heeft ontwikkeld is zoals gezegd aan te passen aan de wensen van iedere stylist. Daarnaast is het interessant om te weten dat WordPress een CMS systeem is. Dit betekent dat je zonder enige technische achtergrond zelf de website kunt bijwerken en actueel kunt houden. Een goed werkende internet verbinding is het enige wat je nodig hebt om in het online programma je website bij te werken. Zo kun je je website steeds aanpassen en laat je de bezoekers van je site zien dat je op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van interieur styling.

Gezien worden op sociale media

Je wilt natuurlijk graag je projecten en vakbekwaamheid delen via verschillende sociale netwerken. De sociale media zoals Pinterest, Instagram, FaceBook en Twitter kunnen worden gekoppeld aan jouw website. Hierdoor zullen meer mensen op de hoogte zijn van jouw projecten en creaties.

Blog

Met de WordPress website van OpstartWebsite heb je de mogelijkheid een blog toe te voegen. Een belangrijke toevoeging aan jouw webpagina. Potentiële klanten kunnen middels het blog hun vragen stellen over problemen waar ze tegenaan lopen bij het inrichten van hun woning. Jij kunt er adequaat op inspelen door hun vragen te beantwoorden en offertes onder de aandacht te brengen. De kleine investering in een website van OpstartWebsite zal zich binnen korte tijd terugverdienen.

SEO vriendelijk

Wij van OpstartWebsite zorgen ervoor dat alle websites die we bouwen SEO vriendelijk zijn op het moment dat ze online gaan. SEO staat voor Zoekmachine Optimalisatie. Dit betekent dat met bekende zoekmachines zoals Google, Ask en Yahoo jouw website eenvoudig te vinden is voor surfers op het web.

Responsive WordPress

Responsive WordPress is een geïntegreerd systeem in de website die OpstartWebsite voor jou ontwikkeld heeft. Het zorgt ervoor dat de website automatisch geschaald wordt naar het scherm van de internetbezoeker. Tegenwoordig zijn er met smartphones en tablets naast desktops steeds meer verschillende apparaten waarmee men het internet bezoekt. Op ieder device wordt jouw website perfect weergegeven.

Contact?

Wil je als interieur stylist direct een goedkope website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk hier voor meer info & bestellen! Wil je vrijblijvend meer informatie? We geven je graag antwoord op al je vragen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick