HomeWebsite voor Bed en breakfast laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Website voor Bed en breakfast laten maken

Wij bouwen Bed en breakfast websites voor ieder budget

website voor bed en breakfast laten maken

Na lang klussen en verbouwen is je Bed en breakfast gereed om gasten te verwelkomen. Maar voor het aantrekken van gasten heb je een leuke website nodig die mensen aanspreekt. Je bent trots op je Bed en breakfast en dit wil je met mensen delen. De eerste stap naar gasten is het maken van een goed vindbare website. Gelukkig is dit niet zo heel moeilijk om dat te realiseren. Je schrijft een welkomstbericht en aanvullende teksten en levert deze met de bijbehorende foto’s bij ons in. Wij gaan vervolgens aan de slag om de website voor je te ontwikkelen. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

De Bed and breakfast website is bijna af

Door onze kant-en-klaar oplossing ben je gegarandeerd binnen 48 uur online met je nieuwe website. Nu wij de website voor je hebben aangepast in je gewenste stijl, wachten wij op jouw goedkeuring. Met een preview-url kun jij de website voor de Bed en breakfast alvast bekijken. Straalt de Bed en breakfast de sfeer uit die jij voor ogen had, dan geef je ons een akkoord en wij zetten vervolgens de website online. Spannend, nu komen de gasten al wat dichter in het zicht. Nu je website een manier is om bezoekers te trekken zou je de Bed and breakfast ook kunnen aanbieden via andere kanalen waar reizigers hun reizen boeken. Denk bijvoorbeeld aan de lokale VVV.

Uitbreiding van de Bed en breakfast website

Bij ons heb je de keuze om een goedkope website voor Bed en breakfast laten maken maar ook om een uitgebreidere website te laten bouwen met meer opties. Alles is bij ons mogelijk en we adviseren je graag hierbij. Misschien gaat je voorkeur uit naar een reserveringssysteem om zo de gasten extra service te bieden. Zij kunnen dan direct online een reservering maken en ontvangen bij beschikbaarheid direct een reserveringsbevestiging. Niet alleen scheelt dit aanzienlijk in tijd met het beantwoorden van e-mails maar houdt het systeem voor je bij welke kamers er wanneer beschikbaar zijn. Dit kan interessant zijn wanneer je veel kamers aan te bieden hebt.

bed en breakfast websiteNieuwsbrief

Ook bij een kleinschalige Bed & breakfast is het aanbieden van een nieuwsbrief een leuk hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je terugkerende klanten genereert. Door relevante informatie te geven over de Bed en breakfast en of de omgeving blijf je mensen prikkelen en wie weet komen ze nog eens terug om een reservering te maken. Met een nieuwsbrief module is dit eenvoudig te realiseren. Het aanbieden van speciale seizoenacties voor bijvoorbeeld het paasweekend of de herfstvakantie kun je ook heel goed verwerken in een leuke nieuwsbrief.

Zorg voor afwisseling

Door regelmatig nieuwe foto’s te plaatsen, bijvoorbeeld bij een aanpassing van een kamer, zorg je voor nieuw materiaal op de website. Niet alleen voor terugkerende gasten is dit prettig om te zien maar ook zodat je goed gevonden blijft op het internet. Dit geldt natuurlijk ook voor de teksten. Vermeld leuke nieuwtjes op de site of laat gasten in het online gastenboekje een stukje schrijven. Door het aanmaken van een gastenboek kunnen nieuwe bezoekers van de website een goede indruk krijgen van de Bed en breakfast en misschien reserveren ze.

Meteen van start

Vraag via deze site direct meer info aan over het maken van jouw eigen Bed & breakfast website. Meer dan 1000 ondernemers gingen je voor en maken nu gebruik van hun eigen spraakmakende WordPress website ontwikkeld door OpstartWebsite. Direct contact?

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick