HomeWebdesign Zaandam

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Webdesign Zaandam

Wij zijn OpstartWebsite, gevestigd in de Zaanstreek!

webdesign zaandam

Ben je op zoek naar webdesign Zaandam? Dan zit je bij OpstartWebsite goed. OpstartWebsite Webdesign Zaandam kan je namelijk goed helpen als je een eigen website wilt. Onze sites zijn goedkoop, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te personaliseren en bovendien zoekmachine geoptimaliseerd. Dit betekent dat je voor een aantrekkelijke prijs een goede site hebt die gemakkelijk te vinden is op het internet. Vooral als je voor het eerst een website voor je bedrijf gaat gebruiken dan is het belangrijk om een hoge zoekmachine notering te krijgen. Doordat wij werken met WordPress kunnen we je een site aanbieden die om twee redenen aansluit op je bezoekers: WordPress sites zijn uitstekend vindbaar op Google en fijn in het gebruik. Ook een goedkope website laten maken? Lees hier meer over de mogelijkheden die we bieden.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Een goedkope site van OpstartWebsite

Als je zaken doet met OpstartWebsite Webdesign Zaandam dan weet je zeker dat je voor een aantrekkelijke prijs een goed product krijgt. We hebben voor iedere toepassing een goede website in huis, of het nu voor beginnende MKB’ers is of voor grote bedrijven die al jaren actief zijn. Het mooiste aan ons aanbod is dat iedere site slechts 495 kost. Daarmee heb je dus alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle site en meer. Combineer dit met de professionele aanpak die we je kunnen bieden en je snapt waarom we al meer dan 1.000 klanten hebben gehad.

Zoekmachinevriendelijk

Het belangrijkste van een goede site is dat hij goed vindbaar is op het internet. Een site met een hoge zoekmachinenotering zal altijd meer worden aangeklikt dan een site met een lage notering. De manier waarop WordPress werkt zorgt ervoor dat een hoge zoekmachine notering gegarandeerd wordt. Merk je dat jouw vorige site niet goed wordt bezocht omdat mensen hun weg ernaartoe niet kunnen vinden? Dan kunnen je met onze jarenlange ervaring goed helpen.

Op alle soorten apparaten

Websites die door OpstartWebsite Zaandam worden gemaakt zijn beschikbaar op ieder apparaat. Dus of je bezoekers je site nu op een laptop, tablet of smartphone willen bekijken, de site is zoals dat heet ‘fully responsive’. Omdat steeds meer mensen op een andere manier surfen dan met hun computer is deze compatibiliteit tegenwoordig onmisbaar.

webdesign zaanstreekOntdek alle features

Het voordeel van het WordPress CMS platform is dat je uiteenlopende manieren hebt om je site in te delen. Dit betekent dat iedere site anders is, en dat je met jouw site van OpstartWebsite kunt opvallen. En een opvallende website is een site die goed bezocht wordt. Er zijn al diverse widgets, plug-ins en overige functionaliteiten voor WordPress sites verkrijgbaar en er worden er steeds meer ontwikkeld. Door de juiste features uit te kiezen kun je je site nog beter laten aansluiten op de wensen van de klant. Naast deze mogelijkheden, kunnen we je ook goed helpen bij het uitbreiden van je website. Denk aan het schrijven van webteksten, foto’s uitzoeken of maken of hosting.

Klaar voor gebruik

Als je een website van OpstartWebsite aanvraagt, dan is het maar een kwestie van tijd voor je aan de slag kunt. We hebben voor iedere branche een concept website klaarliggen die we alleen maar voor jou hoeven te personaliseren. Op die manier hebben we al veel klanten blij gemaakt. Je geeft aan ons je wensen aan en binnen 48 uur is je site doorgaans al in de lucht. Zo kun jij direct aan de gang met contact zoeken met je klanten. Of eigenlijk andersom: met een goed vindbare site zijn het de klanten die naar joú toe komen.

De voordelen van OpstartWebsite nog eens op een rij

Een persoonlijke website van OpstartWebsite Webdesign Zaandam is goed te vinden, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Als je een nieuw product koopt, dan wil je dat wel bij een specialist doen. Zo geldt het ook voor website. Daarom hebben we hier de voordelen van OpstartWebsite nog even onder elkaar gezet:

• WordPress CMS: gebruiksvriendelijk en professioneel
• Ready-to-go website
• Hoge SEO ratings
• Gepersonaliseerde websites
• Voor alle devices

Een demo uitproberen

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens met eigen ogen ziet wat we voor je kunnen betekenen. Daarom raden we je aan om onze demo-website eens te bekijken. Hier zie je een aantal voorbeelden van handige features en word je bekendgemaakt met ons aantrekkelijke design. Heb je eenmaal besloten dat je een professionele website van OpstartWebsite wilt? Vraag dan een offerte aan, zodat we je zo persoonlijk mogelijk kunnen helpen. Met je site, én met het onderhoud.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick