HomeWebdesign Amsterdam

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Webdesign Amsterdam

Voordelige opstart website: webdesign Amsterdam

Een goedkope website laten maken voor je bedrijf en zo meer klanten krijgen? Dat is waar OpstartWebsite Webdesign Amsterdam expert in is. Wij maken websites voor diverse bedrijven. Websites die niet alleen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk vindbaar zijn maar ook erg goedkoop. Deze succesformule heeft er voor gezorgd dat we al jarenlang onze klanten mogen blij maken met goed functionerende websites die door veel mensen worden bezocht. Wil je weten wat OpstartWebsite Amsterdam voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Wat maakt OpstartWebsite anders?

Je zult je misschien afvragen waarom OpstartWebsite beter is dan andere web developers. Eén van de redenen dat in de afgelopen jaren al meer dan 1.000 klanten voor ons hebben gekozen is dat we WordPress experts zijn. WordPress is een professioneel CMS platform waarmee goede sites gemaakt kunnen worden. CMS betekent content management system, oftewel het is een programma waarmee je gemakkelijk kunt plannen wat je aan je bezoekers laat zien. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van web development, en die ervaring zie je terug in onze unieke aanpak. Het feit dat je op onze site bent terechtgekomen zegt eigenlijk al genoeg.

De voordelen van onze sites

OpstartWebsite Amsterdam maakt sites voor uiteenlopende klanten. Van MKB’ers tot grote bedrijven, en van startende ondernemers tot gevestigde multinationals. Hierdoor voelen wij precies aan wat de mensen van ondernemers zijn die onze hulp inschakelen. Door met jou in gesprek te gaan kunnen we een optimaal plan van aanpak opstellen en in een mum van tijd een goede site op het internet zetten. De voordelen van onze professionele sites zijn onder andere:

• Geschikt voor smartphones en tablets
• SEO geoptimaliseerd
• Een persoonlijk huisdesign
• Direct klaar voor gebruik
• Gebruik van professionele WordPress CMS

Een zeer scherpe prijs van €495,-

Nu je weet wat de voordelen van onze WordPress sites zijn vraag je je waarschijnlijk af wat onze tarieven zijn. Bij OpstartWebsite Webdesign Amsterdam kost elke site je slechts 495 euro. Voor dit bedrag krijg je oneindig veel pagina’s op een persoonlijk domein. Je wordt dus niet beperkt door limieten; iedere site is bij ons een deluxe pakket, met volwaardige CMS functionaliteiten.

Ga direct van start

Als je door ons een website laat maken, hoef je nooit lang te wachten. Doordat we al jarenlang bezig zijn hebben we ervaring met uiteenlopende klanten. We weten dus precies wat de algemene vragen en wensen van onze klanten zijn. Daarom hebben we een speciale site gemaakt die geschikt is voor iedere toepassing. Het enige dat nog hoeft te gebeuren is de site aan te passen aan jouw persoonlijke wens. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen logo en huiskleuren toevoegen en ons vragen om exclusieve features. Binnen 48 heb je je site al online, zodat je direct aan de slag kunt en bezoekers kunt trekken.

Voordelige onderhoudscontracten

Op het gebied van Webdesign Amsterdam biedt OpstartWebsite je meer dan alleen de site. We kunnen je ook helpen met het ontwerpen van je huisstijl. Of bijvoorbeeld teksten voor je site schrijven die aansluiten op je doelgroep. Wat onze specialiteit is: het aanbieden van voordelige onderhoudscontracten. Een eigen professionele site hebben is natuurlijk stap één, maar het moet op de lange termijn ook goed werken. Daarom profiteer je met ons onderhoud van updates, vernieuwende features en zorgen we ervoor dat je site veilig blijft tegen hackers. Een onderhoudscontract is er al voor 15 euro extra per maand.

Meer informatie?

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar een praktijkvoorbeeld. We zijn er zelf van overtuigd dat we je meer hebben te bieden dan de concurrentie, maar natuurlijk moet jij ook overtuigd worden. Daarvoor kun je het beste demo website bekijken die we voor je klaar hebben staan. Je ziet hier wat er allemaal mogelijk is op het gebied van design en features. Zo kom je er achter waarom wij dé WordPress specialist van Amsterdam en omstreken worden genoemd. Wil je weten wat wij voor jouw persoonlijke site kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We geven je dan informatie over wat er allemaal nog meer mogelijk is, zodat we voor jou op een persoonlijke manier aan de slag kunnen. Je vindt het offerteformulier gemakkelijk op onze site.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick