HomeWebdesign Alkmaar

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Webdesign Alkmaar

Voordelige webdesign Alkmaar

webdesign alkmaar

Heb je een bedrijf in Alkmaar en ben je op zoek naar een goedkope website? Dan ben je bij OpstartWebsite aan het goede adres. OpstartWebsite Webdesign Alkmaar heeft namelijk voor elke toepassing een goede website in huis. Bij ons kun je een eigen website laten maken die goedkoop, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar is. Geen ingewikkelde systemen, maar een simpel CMS systeem waarmee je je website constant up-to-date houdt. Voor onze meer dan 1.000 klanten hebben we al uiteenlopende websites gemaakt. Wil je ook weten waarom zoveel ondernemers al voor onze diensten hebben gekozen? Lees dan verder.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

Waarom kiezen voor OpstartWebsite Alkmaar?

OpstartWebsite Webdesign Alkmaar bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar. In die jaren hebben we een hoop ervaring toegevoegd aan onze kennis en expertise. Het realiseren van zoekmachinevriendelijke WordPress sites zit ons in het bloed. De reden dat we gebruik maken van WordPress is tweevoudig: het is voor onze klanten heel eenvoudig om content op hun sites toe te voegen én WordPress ontwikkelt zich sterk door de jaren heen. Je ziet dan ook dat er steeds meer exclusieve features beschikbaar worden voor WordPress. Wil je een site die ook over een jaar nog veel klanten trekt, dan is een site met dit CMS platform aan te raden.

Webdesign met diverse voordelen

Nog een reden waarom OpstartWebsite Webdesign Alkmaar gebruik maakt van WordPress: het biedt veel mogelijkheden op het gebied van design. Wat je wensen ook zijn, we kunnen er voor zorgen dat je een persoonlijke site krijgt die de boodschap van jouw bedrijf optimaal uitdraagt. Hierbij staan zoekmachine optimalisatie en overzichtelijkheid centraal. Je zult zien dat je klanten bij een goede site direct een positieve associatie met jouw bedrijf krijgen.

Bovendien bieden we je met onze websites een goede integratie met social media en bijvoorbeeld de MailChimp nieuwsbrief functionaliteit. Zoals wij jou een persoonlijke aanpak bieden, zo kun jij ook een persoonlijke aanpak bieden aan jouw klanten. De belangrijkste voordelen van ons WordPress web design op een rij:

• Zoekmachinevriendelijk (bijvoorbeeld Google)
• Site is klaar voor gebruik
• Helemaal in persoonlijke stijl
• Voor laptop, tablet, smartphone
• Professionele content management

Profiteer nu van een zeer scherpe prijs van € 495,-

De basisprijs van iedere site is slechts 495 euro. Dit betekent dat je voor een zeer scherpe prijs een volledig functionerende site krijgt waar eigenlijk niks meer aan hoef te worden veranderd. Dit betekent niet dat je de site nooit hoeft te updaten. Hoe vaker je nieuwe informatie op een site plaatst, des te meer kans heb je op een hoge zoekmachineplaats. Bovendien is het bedrag betaalbaar in 2 termijnen. Dat is de extra service die je er bij krijgt als je een site door OpstartWebsite laat ontwikkelen.

Persoonlijke uitbreidingen op maat

Doordat de basisprijs van onze kant-en-klare sites zo laag is, houd je ruimte over om persoonlijke uitbreidingen te overwegen. We bieden je namelijk nog extra diensten aan tegen een kleine meerprijs. We kunnen je bijvoorbeeld een premium onderhoudscontract aanbieden. Of webteksten voor je schrijven die optimaal aansluiten op je doelgroep. Wil je weten wat de mogelijkheden allemaal zijn? Dan kun je het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij OpstartWebsite Webdesign Alkmaar hanteren we een handig stappenplan waardoor iedere site binnen 48 uur online staat. Zo gaan we in overleg met jou door het hele proces heen van wensen tot realisatie. Eerst bespreken we de mogelijkheden, waarna je ons materiaal aandraagt dat we kunnen gebruiken voor je persoonlijke huisstijl. Vervolgens worden je wensen uitgevoerd en je site gepersonaliseerd. Na feedback en mogelijke correctie wordt je site dan online gezet.

Website demo en offerte

Wil je eens ervaren hoe een kant-en-klare site van OpstartWebsite er uit ziet? Dan kun je via onze site een demo website bekijken. Je ziet hierop een complete site – het zou dus zo jouw site kunnen zijn. Door in de demo rond te kijken krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden. Van overzichtelijke submenu’s tot opvallende afbeeldingen en van handige sliders tot erkende WordPress plug-ins. Heb je eenmaal besloten dat je graag een professionele site van ons wilt, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kunt daarbij aangeven of je het basispakket wilt, of ook extra persoonlijke uitbreidingen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick