HomeVoordelige website voor zelfstandig ondernemer

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Voordelige website voor zelfstandig ondernemer

Wij maken een zzp website voor een voordelige tarief.

voordelige-website-voor-zelfstandig-ondernemer

Een onderneming starten gaat gepaard met opstartkosten. Het liefste wil je deze natuurlijk zo laag mogelijk houden wat heel begrijpelijk is. Je hebt een website nodig om gevonden te kunnen worden door klanten, maar wilt hier het liefst niet teveel aan uitgeven. Wanneer je op het internet zoekt naar een voordelige website voor zelfstandig ondernemer vind je vele webdesigners met verschillende prijzen. Het maken van een keuze waar je jouw website laat maken wordt hierdoor niet gemakkelijker. Wij bieden een voordelige website met CMS waarmee je niet alleen heel eenvoudig kunt werken, maar ook nog eens heel goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. En dan zorgen we er ook nog eens voor dat je binnen 48 uur online bent met je nieuwe website. Wie wil dit niet?

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Het voordeel van CMS

Met een Content Management Systeem kun je onbeperkt teksten toevoegen. Dit is ideaal wanneer je veel informatie kwijt wilt op je website. Misschien ben je van plan om nieuwe werkzaamheden aan de onderneming toe te voegen in de toekomst. Daarnaast is het eenvoudig, wanneer je website klaar is, om zelf de teksten te bewerken en nieuwe toe te voegen. Ook het schrijven van blogs is mogelijk waardoor je nieuws en tips gemakkelijk kunt delen met de bezoekers van jouw website maar het is ook een manier om meer bezoekers te genereren. Het werken met een CMS is erg gebruiksvriendelijk.

Jij bepaalt het pakket

De kosten voor wat je wilt uitgeven aan een goede website bepaal je zelf door bij ons te kiezen voor het basispakket of voor aanvullende pakketten waarmee je de website kunt uitbreiden. Met het basispakket ben je in principe al goed vindbaar op het internet. Dit is interessant wanneer je wel goed gevonden wilt worden maar geen uitgebreide website wilt omdat dit niet nodig is. Wanneer je nieuwsbrieven wilt versturen kun je de nieuwsbrief module toevoegen aan je pakket. Door de toevoeging van geavanceerde formulieren kun je bezoekers van de goedkope website contact laten opnemen met behulp van het contactformulier.

voordelige-zzp-websiteHosting en onderhoud

Een hosting pakket kun je bij ons regelen. Hosting is niet meer dan dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Echter is dit wel noodzakelijk om wereldwijd gevonden te kunnen worden. Daarnaast kun je een domeinnaam registreren en je e-mailadres aanmaken. Wanneer je website gereed is moet deze ook onderhouden worden. Bij ons heb je in het basispakket al een standaard onderhoudspakket echter is het ook mogelijk om deze uit te bereiden zodat je website nog sneller up to date is.

Hoe werkt het

Het eerste contact vindt plaats met een accountmanager. Met diegene bepaal je de mogelijkheden voor de website. Daarna lever je alle teksten en foto’s in evenals, het logo als je die al hebt. Vervolgens zal er gewerkt gaan worden aan de opmaak en de invulling van jouw website. Wanneer dit gereed is ontvang je een preview-url zodat je de opmaak kunt controleren. Indien gewenst worden er eventuele aanpassingen aangebracht en wanneer je vindt dat de website top eruit ziet wordt deze direct gepubliceerd. Het ontwikkelen van een voordelige website voor zelfstandig ondernemer is bij ons snel en voordelig geregeld. Lees hier meer over hoe het werkt.

Laat je informeren!

Als je na het lezen van de informatie op deze pagina nog niet zeker weet of OpstartWebsite wel de juiste manier voor jou is laat ons je dan gerust informeren. Ben je er zeker van dat je OpstartWebsite wilt inschakelen om jouw gestroomlijnde, professionele website te laten bouwen, neem dan contact met ons op en profiteer direct van onze lage tarieven. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick