HomeVoordelige website voor schoonheidssalon

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Voordelige website voor schoonheidssalon

Met OpstartWebsite heb je tegen een scherpe prijs een professionele website voor je schoonheidssalon!

voordelige website voor schoonheidssalon

Als je een breed publiek wilt bereiken is een goede website tegenwoordig heel erg belangrijk. Je bezit een schoonheidssalon en wilt een professionele site die daarnaast ook goed past bij de uitstraling van je bedrijf. Dat kan met OpstartWebsite al heel vlot en tegen een scherpe prijs! Lees hier meer over een hoge kwaliteit website voor een lage prijs. Maak nu de keuze voor een goedkope website voor een Schoonheidssalon van OpstartWebsite.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

WordPress website voor jouw beautysalon

Eigenaars van een schoonheidssalon kunnen snel en eenvoudig een website online hebben met OpstartWebsite. Wij hebben speciaal voor schoonheidssalons een bedrijfswebsite ontwikkeld. Deze website kan al binnen 48 uur op het internet te vinden zijn.

Met ons ervaren team van web ontwikkelaars bekijken we allereerst wat je wensen zijn. Welke kleurenschema’s spreken aan, wat past het best bij het logo en de uitstraling van de salon? Op basis hiervan, in combinatie met aangeleverde materialen zoals content en bedrijfslogo’s, maken onze designers een website. Het is ook mogelijk logo’s en content door ons te laten maken.
Na feedback en correctieronde kan de website al direct in gebruik genomen worden en krijgt jouw schoonheidssalon de professionele uitstraling die je wenst.

voordelige schoonheidssalon websiteRuime mogelijkheden

Naast een eigen domeinnaam heeft de bedrijfswebsite die OpstartWebsite heeft ontwikkeld voor schoonheidssalons een enorm scala aan mogelijkheden. De website is uit te breiden met meerdere modules en kleurenschema’s en ook de huisstijl zijn aan te passen. Denk bij de indeling van de website bijvoorbeeld aan een fotogalerij, de behandelingen die je aanbiedt en prijslijsten. Plaats voor prijzen en contactgegevens ontbreken natuurlijk niet.

Zelf bijwerken van de website

Het belang van een website die up-to-date is is enorm. Potentiële klanten haken snel af als blijkt dat een website niet is bijgewerkt. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bovendien is het erg aantrekkelijk als je met actuele aanbiedingen voor behandelingen kunt stunten of adverteren op je website.

Met het WordPress CMS ben je altijd in staat je website bij te werken. Hiervoor is geen aparte software nodig, aanpassingen doen aan de voordelige website van je schoonheidssalon doe je online. Alleen een werkende internetverbinding is dus voldoende. Het behoort ook tot de mogelijkheden om OpstartWebsite het onderhoud van je website te laten verzorgen.

Actief op sociale media

Als schoonheidssalon wil je met name ook gebruik maken van de sociale media om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Sociale media zoals FaceBook, Instagram en Twitter kunnen geïntegreerd worden in de website van je salon. Zo kunnen tevreden klanten weer nieuwe klanten voor jouw beautysalon binnenhalen.

Ook op mobiel de schoonheidssalon bezoeken
Door gebruik te maken van Responsive webdesign zorgen wij van OpstartWebsite ervoor dat jouw website altijd goed wordt weergegeven. Ongeacht het apparaat waarmee klanten de website van jouw beautysalon bezoeken. Niets is namelijk zo vervelend als een website niet goed wordt weergegeven op het scherm van je mobieltje of je tablet. De meeste klanten schakelen op zo’n moment razendsnel over op een website die wel gebruiksvriendelijk is. Misschien wel die van de concurrerende schoonheidssalon. Dat probleem is met een website van OpstartWebsite al automatisch verholpen.

Gevonden op Google

OpstartWebsite zorgt ervoor dat de website voor je beautysalon goed te vinden is als potentiële klanten op zoek gaan naar een schoonheidssalon in de buurt. Dit komt doordat de website die wij ontwikkeld hebben SEO vriendelijk is. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat zoekmachine optimalisatie betekent. Zoekmachines werken dus optimaal wanneer mensen op zoek gaan naar schoonheidssalons als die van jou!

Prachtige uitstraling, zoals ook je klanten je salon verlaten

Je wilt dat al jouw klanten zich weer mooi voelen en vol zelfvertrouwen de salon verlaten. Wij willen op onze beurt dat elke website van OpstartWebsite die professionele en persoonlijke uitstraling heeft die past bij de schoonheidssalon. Dan doen we tegen een voordelig tarief en binnen een korte tijd. Binnen 48 uur kan de website van jouw beautysalon online staan en kun je je klantenbestand snel uitbreiden!

Meer informatie nodig?

Heb je na het lezen van deze website nog vragen of wil je je vrijblijvend laten informeren neem dan contact met ons op dan doen wij dit graag. Net zoals wij ook klaar blijven staan nadat de goedkope website voor jouw schoonheidssalon is opgeleverd.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick