HomeVoordelige website voor aannemersbedrijf laten maken?

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Voordelige website voor aannemersbedrijf laten maken?

Professionele website, geschikt voor ieder aannemersbedrijf

voordelige-website-voor-aannemersbedrijf

Als ondernemer wil je graag dat je bedrijf goed onder de aandacht komt bij potentiële klanten. Een goede en professionele website is dan van groot belang. Je bent als aannemer eigenaar van een aannemersbedrijf en draagt er bij iedere klus, eenvoudig of complex zorg voor dat iedere klant tevreden mag zijn met het resultaat. Zo werkt OpstartWebsite ook voor jouw aannemersbedrijf.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Goedkope WordPress website aannemersbedrijf

OpstartWebsite heeft speciaal voor aannemers een bedrijfswebsite ontwikkeld. Deze template kan compleet worden aangepast naar eigen wens. Kleurenschema’s, logo’s en content (inhoud) van de website kunnen volledig worden afgestemd op ieder aannemersbedrijf. De website zorgt voor een gestroomlijnde en professionele uitstraling van je bedrijf waardoor potentiële klanten eerder voor jouw aannemersbedrijf zullen kiezen. Een website voor ieder aannemer tegen een scherpe prijs!

Ruimte om in te delen naar eigen wens

De bedrijfswebsite die OpstartWebsite heeft ontwikkeld voor aannemersbedrijven biedt ruimte aan modules en pagina’s waar alle werkzaamheden een plaats kunnen innemen die het aannemersbedrijf uitvoert voor haar klanten. Denk bij de indeling van de website aan ruimte voor onderhoud, renovatie, restauratie, nieuwbouw et cetera. Plaats voor meer informatie over het aannemersbedrijf, een blog, prijsindicaties en contactgegevens krijgen een plaats al naar gelang de wens van onze klant.

voordelige aannemers websiteCMS maakt wijzigen eenvoudig

De bedrijfswebsite voor aannemers die OpstartWebsite heeft ontwikkeld is gemaakt met WordPress. WordPress is een CMS syteem. Met CMS kun je zonder dat je technische kennis nodig hebt de website op elk moment aanpassen. Zo zorg je ervoor dat je website op elk moment up-to-date blijft. Het is heel gemakkelijk om foto’s, teksten of bijvoorbeeld beoordelingen van klanten toe te voegen aan de website. OpstartWebsite biedt uiteraard ondersteuning wanneer daar behoefte aan is per telefoon en e-mail.

Beheer in eigen hand

Doordat er geen software nodig is om de website bij te werken, kun je dit overal doen waar er de beschikking is over een internetverbinding. Zo kun je op elke plek zorgen dat de website bijgewerkt is. Het beheer van de site heb je zo zelf in de hand.
Wil je het beheren van de website liever ook uit handen geven dan beheert OpstartWebsite de website graag. Ook hierin staat de wens van de klant voorop.

Beschikbaar op alle mobiele apparaten door Responsive Web Design
Het gebruik van mobiele apparaten zal in de komende jaren meer en meer toenemen. Als aannemersbedrijf wil je dat je website voor iedereen goed te bereiken is en perfect vormgegeven. Daarom bouwt OpstartWebsite de website voor jouw bedrijf volgens Responsive Web Design. Dit zorgt ervoor dat als een klant de site bezoekt op een smartphone van dezelfde kwaliteit gebruik kan maken als een klant die de site bezoekt op een tablet. De schermresolutie van de website wordt automatisch aangepast aan het mobiele apparaat.

Zoekmachine optimalisatie

OpstartWebsite zorgt ervoor dat de website voor je aannemersbedrijf SEO (Search Engine Optimization) vriendelijk is. Dit betekent dat de website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wanneer klanten op zoek zijn naar een aannemersbedrijf zal je bedrijfswebsite ook verschijnen op zoekmachines als Google.

OpstartWebsite kiezen, hoezo?

Het is natuurlijk de goedkoopste oplossing om zelf aan de slag te gaan met WordPress. Dit kost echter wel veel tijd. Daarnaast kun je vraagtekens zetten bij het eindresultaat van de website. Krijg je het voor elkaar om een professioneel ogende website op te zetten?

Hierbij kan de keuze voor OpstartWebsite een belangrijke rol spelen. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van web design en meer dan duizend tevreden klanten die je voorgingen mag OpstartWebsite zich een specialist noemen op dit gebied. Ons team van ervaren designers kan er hierdoor ook voor zorgen dat de vraagprijs laag blijft en je website voor je aannemersbedrijf de look-and-feel krijgt die bij het bedrijf past. Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn niet alleen voor de klant maar ook voor ons een eis. Daarnaast kan een website van OpstartWebsite binnen 48 uur gereed zijn.

Wil je meer informatie?

Voordat je met OpstartWebsite aan een website wilt beginnen is het natuurlijk mogelijk om eerst meer info & bestellen in te winnen. Wij staan klaar voor al je vragen. Zo kun je er vooraf zeker van zijn dat het eindresultaat naar wens zal zijn. Wil je graag weten wat OpstartWebsite concreet voor jouw aannemersbedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick