Je hebt vragen, wij hebben de antwoorden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 085 – 40 17 118.

Veelgestelde vragen

Hoe snel is mijn website af en staat deze online?

We streven ernaar om, na ontvangst van alle materialen, de website op te leveren binnen 48 uur. Nog niet snel genoeg? Laat het ons gerust weten en we bespreken de mogelijkheden.

Zijn dit vaste tarieven of komen er nog kosten bij?

Je betaald éénmalig € 495,- voor het opzetten van de website, aanpassen van de website-layout, het invoeren van de webteksten en het lanceren van je website op het gewenste domein. Daarna betaal je slechts € 15,- p.m. voor template-licentie, service, onderhoud, updates en onbeperkte telefonische ondersteuning.

Zit ik vast aan een contract of kan ik ook opzeggen?

Je ziet niet vast aan contract, en kunt maandelijks je onderhoudsovereenkomst opzeggen. Dit betekent wel dat we je website niet meer onderhouden en extra beveiligen. Tevens is het niet meer mogelijk support gerelateerde vragen of ondersteuning te ontvangen. Voor slechts € 15,- beschik je over een template-licentie, service, onderhoud, updates en onbeperkte telefonische ondersteuning. Hiermee zijn we veruit het goedkoopst.

Hoe verloopt de facturering?

De projectkosten worden verdeelt over twee termijnen. Bij projectaanvang ontvang je een eerste termijn-factuur van 50%, bij oplevering van het project volgt een tweede-termijn van 50% voor het resterende gedeelte.

Wat krijg ik voor die € 495,-?

Een schitterende website! Deze is niet alleen zoekmachinevriendelijk, maar ook erg professioneel en geschikt voor mobiel gebruik. We passen het layout aan naar wens zodat deze past bij je bedrijfskleuren en logo. Hierdoor beschik je over een website die past bij jou identiteit. Tevens ga je gebruik maken van het meest gebruiksvriendelijke CMS op dit moment: WordPress.

Wordt de website aangepast naar mijn eigen huisstijl en logo?

Jazeker. We passen het design aan zodat deze aansluit bij je bedrijfskleuren en logo.

Ik beschik nog niet over een logo, kunnen jullie deze ook vormgeven?

Jazeker. Naast webdesign, zijn we ook erg creatief in het vormgeven van spraakmakende logo's. Bekijk hier alle extra uitbreidingen die je kunt toevoegen aan je website-pakket.

Ik heb geen mooie foto’s wat nu?

Geen probleem. In ons netwerk bevinden zich erg goede fotografen, maar kunnen we ook gezamenlijk bekijken of we gebruik kunnen maken van stockfotografie.

Ik beschik over een eigen domeinnaam en hosting, mag ik die ook gebruiken?

Jazeker. Dit is geen probleem. Gaande het project zullen we FTP en database gegevens opvragen, zodat we je website kunnen installeren op je gewenste domein.

Van welk content management systeem wordt gebruik gemaakt?

WordPress! Dit is het meest krachtige en gebruiksvriendelijke CMS op dit moment en voor de toekomst.

Ik heb geen technische kennis, kan ik mijn website eenvoudig beheren?

Jazeker. Dit is één van de voorwaarden bij OpstartWebsite. Je kunt je website na oplevering volledig zelfstandig beheren. Denk hierbij aan het toevoegen van pagina's, aanpassen van teksten, publiceren van nieuwsberichten en testimonials, maar ook het aanpassen van fotografie. Zo is bijna alles aanpasbaar!

Ik beschik al over een website, kan deze content overgenomen?

Ja, dit is mogelijk.

Wordt mijn website goed gevonden?

Je nieuwe website wordt zeker goed gevonden! Hoe hoog je gaat scoren in Google is wel afhankelijk van veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de techniek en structuur van je nieuwe goed is ingericht, en deze enorm zoekmachinevriendelijk is. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je vindbaarheid nog meer te verbeteren door je content aan te passen, landingspagina's aan te maken of het SEO & SEA traject aan ons uit te besteden. Bekijk hier alle extra uitbreidingen die je kunt toevoegen aan je website-pakket.

Waar en wanneer kan ik terecht met mijn vragen?

Je kunt 24/7 bij ons terecht met al je vragen. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, skype en je kunt ook altijd even langskomen.

Duizenden bedrijven in Nederland profiteerden al van onze budget website

Bij OpstartWebsite.nl weten ze precies waar ze mee bezig zijn. Onderling verliep het contact perfect, ze denken graag met je mee en dat met hun kennis, maakt Opstart Website tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze actief met je mee denken en betrokken bij je project. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij OpstartWebsite aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Opstart Website staat voor je klaar vanaf het begin en zelfs tot na de oplevering van de website. Opstart Website kan erg snel schakelen en geeft zeer goed advies. Verder zijn ze creatief en flexibel. Het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine
Sabine, EPP public relations

OpstartWebsite.nl is onze internet partner voor logo's en designs voor websites. Hun creatieve designs worden snel en mooi opgeleverd. Feedback wordt altijd opgepakt en ze denken graag met je mee. We hopen nog lang door te kunnen gaan met deze samenwerking.

Dennis
Dennis, InterDigital

De website ziet er weer erg goed uit! Erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in:

Laat OpstartWebsite je professionele website met CMS lanceren. Bestel direct!

OpstartWebsite is een initiatief van Nicetoclick. Wij zijn elke dag voor zeer verschillende klanten bezig met de talloze mogelijkheden op het internet. Hierdoor zien we steeds weer nieuwe kansen door de continue veranderingen en daar spelen we graag op in. Dit doen we vooral door WordPress websites te ontwikkelen die erg gebruiksvriendelijk zijn, geschikt zijn voor iedere ondernemer en ook nog eens goed gevonden worden in Google.

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick