HomeProfessionele website met cms laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Professionele website met cms laten maken

Een professionele website met CMS voor een scherp tarief.

professionele website met cms laten maken

Geld investeren in een goede professionele website is investeren in je bedrijf. Met een gedegen website als visitekaartje voor je onderneming onderscheid je jezelf van de concurrenten. Het grootste gedeelte van je klandizie zal van het internet afkomstig zijn. Door goed vindbaar te zijn met een website die professionaliteit uitstraalt wordt de drempel lager voor klanten om contact met jouw bedrijf op te nemen. Niet alleen ontwikkelen wij een professionele website voor je maar we streven er ook naar om deze zo snel als mogelijk, het liefst binnen 48 uur na ontvangst van alle informatie, te publiceren.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Van logo tot het vormgeven van de website

Wanneer je nog geen logo hebt voor je onderneming helpen we je hier graag bij. Een logo zorgt voor herkenbaarheid en uniformiteit. Door het logo niet alleen te gebruiken op de website maar door deze ook te gebruiken voor de visitekaartjes en brochures ontstaat er een eenheid voor de klant. Wanneer wij alle informatie hebben omtrent het bedrijf kunnen we aan de slag met de vormgeving. Een team van experts op dit gebied zal zich hierover gaan buigen. Je wilt als onderneming iets uitstralen en dat proberen wij zo goed mogelijk te vertalen naar de website.

Meer conversie door expertise

Niet alleen uitstraling, het imago, is belangrijk voor bezoekers maar ook de teksten die gebruikt worden op je website. SEO en SEA experts helpen de website van je onderneming hoger te laten plaatsen in de zoeklijsten van Google. Met relevante zoekwoorden in de tekst kunnen we helpen om jouw bedrijf nog meer in de picture te krijgen wat dus uiteindelijk meer klanten betekent. Door geavanceerde formulieren en de nieuwbrief module toe te voegen heb je een volwaardige website. Met de toevoeging van social media buttons, klanten kunnen zo interessante dingen uit de website delen, bereik je een groter publiek.

professionele-website-met-cmsBijhouden doe je zelf

Door te kiezen voor een professionele website met cms laten maken heb je een website die eenvoudig werkt maar alle functionaliteiten bezit om jouw onderneming goed te laten draaien. Je hebt er niet veel omkijken meer naar. Met het Content Management Systeem bewerk je de inhoud van de website eenvoudig zelf. Zo kun je regelmatig een nieuwsbrief versturen, een blog maken of teksten en foto’s aanpassen. Het onderhoud van de website regelen wij. We zorgen voor de laatste updates en dragen zorg voor een optimale veiligheid van de website. Door blogs te schrijven blijft de website actueel.

Als de onderneming groeit, groeien wij mee

Niet alleen ontwikkelen wij een mooie professionele website voor je, maar bieden ook ondersteuning nadat de website online staat. Onze klantenservice is bereikbaar voor vragen maar ook voor aanpassingen die aan de website gedaan moeten worden. Wanneer het tijd wordt voor een uitbreiding van de website adviseren wij je graag hierover. Misschien wil je de website in de toekomst uitbreiden met een webshop? Dit kan bij ons allemaal. Wanneer je twijfelt of jouw idee haalbaar is? Ook in maatwerk zijn wij gespecialiseerd.

Meer informatie nodig?

Heb je na het lezen van deze website nog vragen of wil je je vrijblijvend laten informeren neem dan contact met ons op dan doen wij dit graag. Net zoals wij ook klaar blijven staan nadat de goedkope website voor jouw schoonheidssalon is opgeleverd.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick