HomeProfessionele website voor chiropractor

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Professionele website voor chiropractor

Chiropractor website laten maken?

professionele website voor chiropractor

Wanneer je als chiropractor een praktijk opent wil je natuurlijk naast goed vindbaar ook veel informatie kunnen verstrekken over de behandelingen die je biedt. Een simpele website volstaat niet wanneer je veel informatie wilt verstrekken en daarnaast professioneel en betrouwbaar over wilt komen. Met onze uitgebreide pakketten kunnen wij inspelen op deze behoefte door een professionele website te maken die optimaal werkt en goed gevonden wordt. Dit bieden wij aan tegen scherpe prijzen zodat je nooit teveel betaalt. En dat scheelt wanneer je als chiropractor ook nog eens een hele praktijk in te richten hebt.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Drempels overwinnen

Ook patiënten kijken eerst op verschillende websites alvorens ze een keuze maken voor een chiropractor. En dat is logisch want je wilt uiteraard de beste zorg krijgen. Je website is het eerste contact wat een patiënt met je legt. De patiënt wil graag geïnformeerd worden en lezen met welke klachten hij bij je terecht kan en wat dan de behandelingen zullen gaan worden. Vergeet niet dat sommige patiënten over een drempel getrokken moeten worden. Misschien door angst of niet weten of je betrouwbaar genoeg bent. Het plaatsen van een filmpje van een behandeling zou deze angst weg kunnen nemen.

voordelige website voor chiropractorHaal het beste uit de website

Een professionele website voor chiropractor dient naast informatievoorziening ook voorzien te zijn van een contactformulier. Zo kunnen patiënten snel contact leggen en hun vraag stellen. Ook ontvang je dan hun contactgegevens en kun je op deze manier zelf contact leggen door terug te bellen. Persoonlijk contact ervaren mensen als prettig. Een nieuwsbrief is een goede manier om contact te blijven houden. Zo houd je bestaande patiënten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van chiropractie en de kans is groot dat niet alleen patiënten zich zullen aanmelden wat op lange termijn nieuwe klandizie betekent.

Betrouwbaarheid

Wanneer het gaat om de gezondheidszorg is het belangrijk dat je laat zien dat jouw patiënten in goede handen zijn. Niet alleen kun je dit uitstralen met de vormgeving van je voordelige website, maar ook het plaatsen van een keurmerk van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en van de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) is aan te raden wanneer je hierbij aangesloten bent. Wij kunnen je helpen met het plaatsen van de keurmerken op de website. Ook het vermelden van eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar helpen de patiënt een goede keuze te maken.

Het maken van een professionele website

Met het aanleveren van alle informatie zoals de teksten, video’s en afbeeldingen begint de opmaak van de website. Het schrijven van teksten kunnen wij ook voor je doen. De teksten worden zo geschreven dat de website hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen. De website wordt uitgebreid met geavanceerde formulieren en de nieuwsbrief module zodat de site informatief en professioneel wordt. Het beheren van de site kunnen wij doen. Dit scheelt je uiteindelijk veel tijd en je hebt er geen omkijken meer naar. Nadat je de opmaak van de website hebt goedgekeurd wordt jouw website al snel gelanceerd.

Vragen of direct bestellen?

Wil je direct aan de slag en ook binnen 48 uur online zijn met je nieuwe website? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend meer info aan via onze bestelpagina.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick