Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, in iedere branche!

Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, in iedere branche!

 • Gebruiksvriendelijk en zelfstandig te beheren.
 • Geschikt voor smartphones en tablets.
 • SEO-vriendelijk: Sta hoger in Google dan je concurrenten!

Kies voor een voordelige website van OpstartWebsite. Bestel direct!

OpstartWebsite heeft de meest gebruiksvriendelijke en zoekmachinevriendelijke website ontwikkeld speciaal voor ondernemers: van alle mogelijkheden voorzien. Sluit je net als 1.000 andere ondernemers aan bij OpstartWebsite !

 • Zoekmachinevriendelijk (SEO)

  Sta hoger in Google dan je concurrenten.

 • Gebruiksvriendelijk en uitgebreid beheersysteem (CMS)

  Zonder technische kennis kun je zelfstandig je website beheren via het WordPress CMS.

 • Responsive geoptimaliseerd

  Geschikt voor desktop, tablet en smartphones.

 • Volledig aanpasbaar design

  Laat onze designers het design dat bij je past verzorgen.

 • Geen ontwikkeling, direct online

  Na ontvangst materialen, binnen 48 online.

 • Professioneel opgezette homepage

  Modulair opgebouwd, slider, laatste nieuws, etc.

 • Social media integratie

  Deel via Twitter, Facebook of Instagram.

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Volledige vrijheid in het aanmaken van pagina's, widgets, menu's en nieuwsberichten.

 • Contactformulier inclusief Google maps routekaartje

  Laat bezoekers eenvoudig contact met je opnemen!

 • Voeg referenties en testimonials toe.

  Voeg eenvoudig referenties of testimonials toe op je website.

 • MailChimp nieuwsbrief integratie

  Laat bezoekers zich aanmelden op je nieuwsbrief.

 • Onderhoud- en licentieovereenkomst *

  Continu uitvoeren van onderhoud, service, updates en nieuwe ontwikkelingen. Altijd up-to-date!

 • Persoonlijk support

  Bel, mail of kom langs wanneer er vragen zijn.

 • Google Analytics integratie

  Zie waar je bezoekers vandaan komen.

 • Gespreid betalen mogelijk

  Projectkosten worden verdeelt over twee termijnen.

 • (Optioneel) Hosting of andere uitbreidingen

  Indien gewenst kunnen wij ook de hosting of andere uitbreidingen van je website verzorgen.

Veelgestelde vragen

Hoe snel is mijn website af en staat deze online?

We streven ernaar om, na ontvangst van alle materialen, de voordelige website op te leveren binnen 48 uur. Nog niet snel genoeg? Laat het ons gerust weten en we bespreken de mogelijkheden.

Wat kost het laten maken van een voordelige website door OpstartWebsite?

De kosten voor het laten bouwen van een voordelige website door OpstartWebsite bedragen € 495,- excl. btw. Dit zijn eenmalige kosten. Daarna slechts € 35,- p.m. voor template-licentie, service, onderhoud, updates en onbeperkte telefonische ondersteuning.

Zit ik vast aan een contract of kan ik ook opzeggen?

Je ziet niet vast aan contract, en kunt maandelijks je onderhoudsovereenkomst opzeggen. Dit betekent wel dat we je website niet meer onderhouden en extra beveiligen. Tevens is het niet meer mogelijk support gerelateerde vragen of ondersteuning te ontvangen. Voor slechts € 15,- beschik je over een template-licentie, service, onderhoud, updates en onbeperkte telefonische ondersteuning. Hiermee zijn we veruit het goedkoopst.

Hoe verloopt de facturering?

De projectkosten worden verdeelt over twee termijnen. Bij projectaanvang ontvang je een eerste termijn-factuur van 50%, bij oplevering van het project volgt een tweede-termijn van 50% voor het resterende gedeelte.

Ik beschik nog niet over een logo, kunnen jullie deze ook vormgeven?

Jazeker. Naast webdesign, zijn we ook erg creatief in het vormgeven van spraakmakende logo's. Bekijk hier alle extra uitbreidingen die je kunt toevoegen aan je website-pakket.

Ik beschik over een eigen domeinnaam en hosting, mag ik die ook gebruiken?

Jazeker. Dit is geen probleem. Gaande het project zullen we FTP en database gegevens opvragen, zodat we je website kunnen installeren op het gewenste domein.

Ik heb geen technische kennis, kan ik mijn website eenvoudig beheren?

Jazeker. Dit is één van de voorwaarden bij OpstartWebsite. Je kunt je website na oplevering volledig zelfstandig beheren. Denk hierbij aan het toevoegen van pagina's, aanpassen van teksten, publiceren van nieuwsberichten en testimonials, maar ook het aanpassen van fotografie. Zo is bijna alles aanpasbaar!

Mijn vraag staat er niet tussen?

Tada! Hier hebben we nog veel meer vragen en antwoorden. Wil je liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook via 085 - 40 17 118.

Geschikt voor iedere ondernemer, in iedere branche

Van timmerman tot administratiekantoor, van chiropractor tot masseur of interieur stylist. Met de zoekmachine vriendelijke voordelige website van OpstartWebsite is het allemaal mogelijk. Omdat het logo, webdesign, alle teksten en alle foto’s aanpasbaar zijn naar je eigen identiteit, creëren we in een handomdraai een website die past bij jou onderneming. Zo zijn we al actief in de branches bouw & vastgoed, sport & onderwijs, creatief & styling, maar ook in de zakelijk & persoonlijke dienstverlening.

Bekijk mogelijkheden

Een voordelige website met CMS en nog veel meer…

Onze budget website is al voorzien van alles wat je nodig hebt bij het succesvol online gaan van je professionele en goedkope website. Toch kan het zijn dat je deze professionele website wilt uitbreiden met enkele extra modules die bij jou passen. Denk hierbij aan het designen van een spraakmakend logo (indien deze nog niet aanwezig is), het verzorgen van hosting of een domeinnaam, maar ook implementeren van modules als een shop, meertaligheid of het schrijven van webteksten behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk alle uitbreidingen

Duizenden bedrijven in Nederland profiteerden al van onze budget website

Bij OpstartWebsite.nl weten ze precies waar ze mee bezig zijn. Onderling verliep het contact perfect, ze denken graag met je mee en dat met hun kennis, maakt Opstart Website tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze actief met je mee denken en betrokken bij je project. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij OpstartWebsite aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Opstart Website staat voor je klaar vanaf het begin en zelfs tot na de oplevering van de website. Opstart Website kan erg snel schakelen en geeft zeer goed advies. Verder zijn ze creatief en flexibel. Het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine
Sabine, EPP public relations

OpstartWebsite.nl is onze internet partner voor logo's en designs voor websites. Hun creatieve designs worden snel en mooi opgeleverd. Feedback wordt altijd opgepakt en ze denken graag met je mee. We hopen nog lang door te kunnen gaan met deze samenwerking.

Dennis
Dennis, InterDigital

De website ziet er weer erg goed uit! Erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in:

Laat OpstartWebsite je budget website met CMS lanceren. Bestel direct!

OpstartWebsite is een initiatief van Nicetoclick. Een succesvol internet bureau gevestigd in Zaandam en gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele WordPress websites. Doordat we elke dag voor zeer verschillende klanten bezig zijn met de leukste kant van het internet, zien we steeds weer nieuwe kansen en daar spelen we graag op in. Dit doen we vooral door voordelige sites te ontwikkelen die erg gebruiksvriendelijk zijn, geschikt zijn voor iedere ondernemer (in iedere branche) en ook nog eens goed gevonden worden in Google. De kosten voor het laten bouwen van een website variëren enorm, maar wij houden ze graag zo laag mogelijk.

 • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick