HomeOver OpstartWebsite

Over OpstartWebsite

Trots op onze klanten

OpstartWebsite is een initiatief van webdevelopmentbureau Nicetoclick.com. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot zeer succesvol internetbureau, gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke opstart websites. Met zeer verschillende klanten en tal van ontwikkelde websites weten we inmiddels goed waar we het over hebben. Wij zien steeds weer nieuwe kansen door de doorlopende veranderingen en daar spelen we graag op in. We doen dat door gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die goed vindbaar zijn en staan als een huis.

Mail ons085 – 40 17 118

 

Specialist in webdesign en vindbare WordPress websites

Doordat we al meer dan 10 jaar zijn gespecialiseerd in webdesign en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke WordPress websites weten we goed wat we voor onze klanten, ondernemers, kunnen betekenen. Aan de hand van onze gestructureerde werkwijze en zeer goed vindbare website-template kunnen wij iedere ondernemer – in iedere branche – van dienst zijn.

 • Meer dan 10 jaar ervaring

  Wij kennen de mogelijkheden en weten waar we het over hebben. Test het zelf: neem contact met ons op.
 • WordPress specialisten

  Voor het beste eindresultaat zijn onze teams samengesteld uit experts op het gebied van webdesign, webdevelopment en marketing.
 • Snel & betrouwbaar

  Je profiteert van een snelle (binnen 48 uur opgeleverd), voordelige en bovenal betrouwbare dienstverlening. Dankzij ons is je website snel online!
 • Altijd up-to-date

  Standaard is een onderhoudsovereenkomst inbegrepen. Zo sta je nooit voor verrassingen en is je website altijd up-to-date.
 • Zoekmachinevriendelijk (SEO)

  De goedkope website die wij opleveren is geoptimaliseerd voor de zoekmachines zoals Google, waardoor je website hoger scoort!

 

Voor wie bouwen wij deze mooie websites?

OpstartWebsite is geschikt voor iedereen die graag een goedkope website wilt laten maken, die toch erg professioneel oogt. Het websiteplatform dat we hebben ontwikkeld is professioneel, zeer gebruiksvriendelijk (zelfstandig te beheren), zeer goed vindbaar in Google en goedkoop! Voor een tarief van € 495,- (éénmalige kosten) kunnen we de website volledig naar wens (aangepast naar de huisstijl kleuren) vormgeven. Daarna betaalt u slechts € 15,- p.m. voor template-licentie, service, onderhoud, updates en onbeperkte telefonische ondersteuning.

Nu slechts € 495,-. Bestel direct!

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

 • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick