HomeOfferte website laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Offerte website laten maken

Wij zijn OpstartWebsite: websites voor ieder budget!

offerte website laten maken

Als je besluit een website te laten maken voor je bedrijf heb je waarschijnlijk al een idee van het budget wat je te besteden hebt hiervoor. Door het opvragen van een offerte website laten maken krijg je een idee wat de verschillende aanbieders je kunnen bieden. Ook het doornemen van de sites van de verschillende aanbieders is een goed idee. Je wilt natuurlijk weten wat zij precies voor jou doen. Zorgen ze ervoor dat je goed vindbaar bent in bijvoorbeeld Google? Deze zoekmachine wordt verreweg het meeste gebruikt onder klanten. Lees hier meer over de mogelijkheden die we bieden.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Offertes vergelijken

Wanneer je offertes opgevraagd hebt is goed om te achterhalen wat de maandelijkse kosten vervolgens zullen zijn om jouw website draaiende te houden. Dien je hiervoor extra kosten te betalen? En krijg je een eigen emailadres of moet je dat nog zelf regelen? Ook de vormgeving van je website is belangrijk. Waarschijnlijk heb je al een goed idee van wat je wilt laten zien aan jouw klanten. Het kan zijn dat je tussentijds teksten wilt wijzigingen doordat je regelmatig aanbiedingen wilt plaatsen of seizoenacties wilt toevoegen. Het is raadzaam ook goed de offertes door te spitten zodat je exact weet wat de mogelijkheden zijn.

offerte website bouwenHet aanpassen van je website

Wanneer je de offerte website laten maken aanvraagt bij verschillende webdesigners weet je vaak direct of het mogelijk is om de website zelf bij te kunnen houden. Als je voor elke wijziging externe hulp moet inschakelen kan dit kostbaar zijn. Met ons CMS systeem kun je zelf jouw website managen en teksten of foto’s veranderen of toevoegen. Dit geeft je de kans om in te spelen met gerichte acties voor klanten. Ook door het regelmatig veranderen van teksten zal Google jouw teksten opnieuw scannen op relevantie waardoor de kans groot is dat je niet wegzakt naar beneden in de zoekresultaten.

De kleine lettertjes

Check ook of jouw website straks geschikt is om te bekijken op smartphones en tablets. De verhoudingen van het scherm liggen anders dan op een laptop. Vergeet nooit om de kleine lettertjes door te lezen. De kans is groot dat je maandelijks nog veel geld extra moet bijbetalen. Wij zijn hierin transparant en duidelijk. Bij ons betaal je eenmalig kosten voor het maken van een website en vragen maar 15 euro per maand om jouw website te kunnen onderhouden. In vergelijking met andere aanbieders bieden wij veel voor weinig. Ook het registreren van een domeinnaam en hosting kunnen wij regelen.

Tijd om aan de slag te gaan

Alles geregeld? Tijd om aan de slag met de opmaak van de goedkope website. Je wilt natuurlijk niet te lang wachten met het aantrekken van klanten. Misschien heb je al een logo welke je wilt gebruiken? Wanneer je nog geen logo hebt, maar deze wel graag wilt, dan helpen wij je hierbij. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick