HomeMKB website met CMS

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

MKB website met CMS

De ideale MKB website met CMS. Binnen 48 uur online!

mkb website met cms

Ben je actief in de sector midden- en kleinbedrijf (MKB) en ben je op zoek naar een eigen goedkope website? Dan hebben we voor jou precies in huis wat je wilt. OpstartWebsite maakt namelijk websites voor beginnende ondernemers uit elk segment, waaronder MKB ondernemers. Ook als je al langer werkzaam bent in de MKB business, hebben we de juiste MKB website voor je klaarstaan. We maken gebruik van WordPress, waardoor elke website SEO-vriendelijk en gebruiksvriendelijk is. Ook zorgt het WordPress CMS platform er voor dat je je site op een professionele manier kunt aanbieden aan je bezoekers. Met OpstartWebsite heb je dus dé complete website voor MKB in handen, tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

Wat wordt er bedoeld met CMS?

Je vraagt je misschien af wat er wordt bedoeld met de afkorting CMS als we het hebben over WordPress CMS. De afkorting CMS staat voor content management systeem. Dit houdt in dat je met WordPress twee vliegen in één klap slaat. Je kunt met het WordPress CMS platform allerlei content uploaden en opslaan en je kunt zelf kiezen wanneer je wat aanbiedt. Dit komt vooral handig uit als je tijdelijke informatie wilt plaatsen en je constant een up-to-date site wilt hebben. Omdat we er van overtuigd zijn dat je met een WordPress alles in huis hebt om je MKB bedrijf succesvol te maken, werken we alleen met dit betrouwbare CMS platform.

goedkope website laten makenEen goedkope website voor MKB

Een goede MKB website hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Daarom heb je bij OpstartWebsite een kant-en-klare MKB website tegen een aantrekkelijke prijs. Als je nog niet zeker weet of je voor je bedrijfswebsite WordPress wilt gebruiken kunnen we je altijd adviseren. Een goede tip is om eens onze demo website te bekijken. Je krijgt hier een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van MKB websites. Je ziet opvallende menuknoppen, een spraakmakend design, een duidelijke indeling in de site, en veel opties om de complete website aan te passen op jouw profiel. In plaats van informatie lezen over hoe het allemaal werkt kun je het eigenlijk het beste zelf ervaren.

De mogelijkheden bij OpstartWebsite

Wat zijn de mogelijkheden als je je eigen website door OpstartWebsite laat maken? Dat is een vraag die voor jou als MKB’er bijzonder relevant is. Want hoe meer goede mogelijkheden, des te hoger je vindbaarheid met zoekmachines, en des te hoger de kans dat potentiële klanten échte klanten worden. Bij OpstartWebsite heb je te maken met eenmalige kosten, wat je ook qua mogelijkheden wilt. Je kunt in ieder geval rekenen op een zoekmachine vriendelijke site (SEO), een design dat helemaal aan jouw wensen aan te passen is, een site die compatibel met tablets en smartphones is, en die bovendien helemaal klaar voor gebruik is. Door van tevoren met ons je wensen te bespreken kunnen we de site helemaal voor je personaliseren. De mogelijkheden nogmaals op een rijtje:

Uitstekende SEO met WordPress

• Persoonlijk design
• Kant-en-klaar, gereed voor gebruik
• Gebruiksvriendelijk systeem, iedereen kan het gebruiken
• Smartphone & tablet compatibel
• Goede ondersteuning

Een eigen website voor maar 495 euro

Als je nu besluit een MKB website te laten ontwikkelen door OpstartWebsite, profiteer je ook nog eens van een zeer scherpe prijs. Voor slechts 495 euro heb je een volledig werkende site waarmee je veel bezoekers gaat trekken. En je bent ook nog eens van alle gemakken voorzien, doordat de site heel simpel te beheren is.

Waarom kiezen voor OpstartWebsite?

OpstartWebsite is al jaren een begrip op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dit komt omdat we met onze unieke aanpak sites weten te maken die geschikt zijn voor elke branche, maar toch boven de concurrentie uitsteken. Bovendien zijn onze sites gereed voor gebruik, zodat je meteen aan de slag kunt. WordPress sites doen het goed, en daar kun jij van profiteren.

Een offerte aanvragen voor MKB websites

Wil je meer informatie over wat OpstartWebsite voor je kan betekenen? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Of je nu werkzaam bent in de MKB branche of in een andere branche, wij kunnen een goede site voor je maken. Dus vul het offerteformulier in en leer meer over wat OpstartWebsite allemaal voor je kan betekenen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick