HomeMKB starters website

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

MKB starters website

Tegen een laag tarief een unieke professionele website voor MKB bedrijven!

mkb starters website

Je bent startend eigenaar van een actief midden- en kleinbedrijf en wilt online een goede indruk maken met bijvoorbeeld marketing activiteiten. Je wilt je klantenbestand uitbreiden via een professionele website. OpstartWebsite levert een website geheel aan te passen naar jouw wens!

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

OpstartWebsite voor jou

Als startend ondernemer wil je weloverwogen keuzes maken als het gaat om investeringen in je MKB. Ook de investering in een goedkope website doe je niet zomaar. Er is een enorm aanbod en om daaruit een goede keuze te maken is lastig. OpstartWebsite kan je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die onze speciaal voor MKB bedrijven ontwikkelde site je biedt. Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord. Zo begin je niet ondoordacht aan het ontwikkelen van een website voor je bedrijf.

MKB website ontwikkeld

OpstartWebsite heeft speciaal voor MKB bedrijven een website ontwikkeld. Deze is volledig aan te passen aan de wens van de klant. De branche waarin je actief bent kan van invloed zijn op de look and feel van de website. Bij het door ons ontwikkelde WordPress ontwerp maakt het niet uit voor welk type beroepsgroep de website bedoeld is. De huisstijl, de kleurenschema’s, logo’s en modules zijn volledig af te stemmen op de doelgroep. Dat zal resulteren in een rendabele website waarvan je de investering binnen korte tijd kunt terugverdienen. OpstartWebsite: een weloverwogen keuze voor je MKB website!

mkb starters website laten bouwenProfessioneel en gebruiksvriendelijk

Een belangrijke voorwaarde voor een goed draaiende website is de gebruiksvriendelijkheid. We zorgen ervoor dat de website van jouw MKB bedrijf niet alleen zeer professioneel is, maar dat de bezoekers van de site optimaal profiteren van het gebruiksgemak. Dat is natuurlijk een harde eis die je als klant stelt maar ook een eis vanuit OpstartWebsite. Met name voor MKB starters ondernemingen is een soepel draaiende website erg belangrijk.

WordPress als basis

Met onze ervaring van meer dan tien jaar in het ontwerpen van WordPress webpagina’s haal je expertise in huis. Ons team van designers heeft onnoemelijk veel online ervaringen in web design.
WordPress is bovendien een veelgebruikt CMS systeem. Dit houdt in dat de website die OpstartWebsite voor jou MKB ontwerpt, naderhand op elk moment te wijzigen en aanpassen is. Je hebt zodoende volledige vrijheid in het aanmaken van pagina’s, widgets, menu’s en bijvoorbeeld nieuwsberichten.

Perfecte weergave op alle devices

Tegenwoordig maken veel mensen niet alleen van hun desktop gebruik om het internet op te gaan. Ook smartphones en tablets worden veelvuldig gebruikt om te surfen op het web. Niets is zo vervelend als webpagina’s bezoeken die niet op je scherm passen. De websites van OpstartWebsite worden automatisch geschaald naar het apparaat waarmee je potentiële klanten de website van jouw bedrijf bezoeken. Zo voorkom je dat ze direct op zoek gaan naar een beter werkende website van misschien wel een concurrent.

Koppeling met sociale media

Als startende MKB ondernemer wil je zo breed mogelijk adverteren en gezien worden. De mogelijkheid om je website van OpstartWebsite te koppelen aan social media zoals Twitter en FaceBook is geïntegreerd. Zo kun je direct advertenties plaatsen of je klanten de mogelijkheid bieden om hun tevredenheid te delen met hun netwerk. Daarnaast kunnen we ook MailChimp toevoegen aan de website van je bedrijf. Zo kunnen bezoeker van de site zich direct aanmelden voor de nieuwsbrief van je MKB onderneming.

Google Analytics

Om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van je klanten. Hebben we ook de mogelijkheid Google Analytics te integreren. Hierdoor kun je gedetailleerde gegevens inzien van de herkomst van de bezoekers van je website.

Onderhoud- en licentieovereenkomst

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Misschien kies je er daarom liever voor om het onderhoud van je pagina niet zelf te doen. OpstartWebsite kan dat uiteraard ook voor je verzorgen. Aanpassingen, service, updates en nieuwe ontwikkelingen, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfswebsite altijd up-to-date blijft.

Bekijk onze demo-website eens om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die OpstartWebsite te bieden heeft voor jouw MKB onderneming!

Direct beginnen of eerst informeren?

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen starten met een website voor je onderneming of wil je eerst wat meer info & bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan voorzien we je graag van de antwoorden op al je vragen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick