HomeKosten website maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Kosten website maken

Kosten website laten maken?

kosten website maken

Als ondernemer wil je natuurlijk goed gevonden worden en zoveel mogelijk klanten aantrekken. Naast het laten drukken van flyers en adverteren in nieuwsbladen helpt het om goed gevonden te worden op het internet. Prijsbewuste consumenten vergelijken wat af op het internet en willen graag weten wat jouw bedrijf doet, wie erachter zit en wat de tarieven zijn. Door het maken van een website kun je potentiele klanten informeren over het product of de dienstverlening die je graag wilt verkopen. En het is een goede manier om op deze manier bezoekers over de streep te halen om contact te leggen. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk online Demo 085 – 40 17 118

 

Wat kost een website

Als je een website wilt laten maken zijn de kosten afhankelijk van wat je wilt. Wordt het een uitgebreide website met tig pagina’s of is een eenvoudige website met alleen nuttige informatie voldoende? Je kunt de kosten drukken door zelf teksten aan te leveren maar je kan ook alles uitbesteden. Zie hiervoor onze uitbreidingsmogelijkheden. Van logo ontwerp tot aan de teksten van de website, alles wordt dan voor je geregeld. Het nadeel is dat je hiervoor wel diep in de buidel moet tasten. Dit kost zo duizend euro. Als startende ondernemer wil je jouw kosten graag zo laag mogelijk houden.

wat kost een website bouwenZelf aan de slag

Er zijn programma’s waarmee je zelf aan de slag kunt om een website te maken. Je kiest dan uit standaard kaders een lay-out en voegt zelf de teksten en foto’s toe. Het wordt dan een vrij basic website en vraag is of je dan uiteindelijk goed gevonden zult worden. Want je hebt niets aan een mooie website als je bedrijf totaal onvindbaar is op het internet. Ook het schrijven van goede teksten kan nog een hele klus zijn. Een tekst vol spelfouten wil natuurlijk niemand lezen en het staat ook nog eens onprofessioneel.

Zoek en je zult vinden

De vindbaarheid op het internet bij bijvoorbeeld Google is afhankelijk van de juiste zoekwoorden die je verwerkt in de teksten voor jouw website. Zoekmachines scannen pagina’s op relevantie over een bepaald onderwerp. Als je jouw doelgroep kent en hierop inspeelt door de juiste zoekwoorden te verwerken in de tekst kom je hoger in de lijst terecht en zullen klanten je eerder vinden. Dit wordt ook wel SEO genoemd, zoekmachine optimalisatie. Je zou advies in kunnen winnen bij een SEO expert wanneer je graag zelf aan de slag wilt met het maken van een website. Maar ook dat kost geld.

Op de juiste weg met hulp

Gelukkig zijn er voordelige oplossingen beschikbaar wanneer uitbesteden te kostbaar is of wanneer je hulp moet inschakelen op het gebied van SEO teksten. Bij ons is het mogelijk om voordelig een eigen website te maken waarbij je zelf de lay-out kunt bepalen en die je helpt om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines op het internet. Voor extra back-up of website uitbreiding kun je met vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Zo weet je zeker dat jouw website goed vindbaar is en kun je je richten op het ondernemen zelf.

Willen weten wat een website kost?

Via deze website kun je direct meer info & bestellen. We informeren je graag uitgebreid over de mogelijkheden en beantwoorden je vragen met plezier. Dus ben je nog niet overtuigd en heb je vragen of wil je meteen beginnen, neem dan contact met ons op via deze website.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick