HomeGoedkope websiteWat kost een website laten bouwen?

09
augustus

Wat kost een website laten bouwen?

Geschreven door OpstartWebsite | Geplaatst in Goedkope website

wat-kost-een-website-bouwen

Je wilt een voordelige WordPress site laten maken maar hebt geen idee wat er bij komt kijken en wat je dat gaat kosten. Laat je vrijblijvend informeren door OpstartWebsite. Wij bouwen een complete WordPress website voor jouw bedrijf tegen een zeer laag tarief. Geen (goedwerkende) website is een gemiste mogelijkheid om nieuwe klanten te werven voor uw bedrijf. Daarnaast zorgt een goede website voor de uitstraling die past bij je bedrijf. Spreekt je website potentiële klanten aan, dan spreekt je bedrijf klanten aan. Jouw website voor je eigen bedrijf: Nu slechts €195,-

OpstartWebsite bouwt de website voor jouw bedrijf geheel naar jouw wens.

Website voor elke doelgroep

Al meer dan 1000 klanten gingen je voor van horeca website tot rijschool website tot interieur stylist website. OpstartWebsite maakte websites voor klanten uit alle branches. Voor elk type beroepsgroep ontwikkelt OpstartWebsite professionele en spraakmakende bedrijfswebsites. Wij weten daarmee alle doelgroepen aan te spreken. Kies voor een voordelige website van OpstartWebsite. Bestel direct!

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Door onze websites te bouwen met WordPress CMS kun je als eigenaar van de website gemakkelijk wijzigingen en aanpassingen doen aan je website. CMS is een beheersysteem waarmee je de inhoud van de webpagina eenvoudig kunt beheren. Hiervoor hoef je niet over technische kennis te beschikken of verstand te hebben van programmeertalen. Wil je het beheer en/of onderhoud van jouw bedrijfswebsite liever uit handen geven, dan neemt OpstartWebsite graag deze taak van jou over.

Onbeperkt uit te breiden

Met het beheersysteem heb je de mogelijkheid om je website steeds verder uit te breiden. Je hebt volledige vrijheid met het aanmaken van nieuwe pagina’s , widget’s, nieuwsberichten en menu’s. Voor €195,- een unieke aansprekende website voor jouw bedrijf!

SEO Zoekmachine vriendelijk

Natuurlijk wil je als bedrijf makkelijk te vinden zijn op internet. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger staat in Google, Ask en vergelijkbare zoekmachines dan jouw concurrenten. Dit komt doordat we jouw website SEO vriendelijk maken. Zoekmachine optimalisatie is geïntegreerd in jouw bedrijfswebsite door OpstartWebsite. Gratis vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze direct aan bij OpstartWebsite!

Snel online

Doordat OpstartWebsite al veel bedrijfswebsites heeft ontwikkeld hoeft er geen tijd verloren te gaan aan ontwikkeling. Na ontvangst van materialen zoals het bedrijfslogo en content voor de website, kan de goedkope website voor jouw bedrijf binnen 48 uur al te vinden zijn op het web.

Responsive Optimalisatie

Websites voor ondernemers die gebouwd worden door OpstartWebsite zijn volledig geoptimaliseerd voor alle apparaten. Responsive optimalisatie is een erg belangrijke eigenschap van de website. Internet bezoekers maken gebruik van verschillende apparaten om op zoek te gaan naar informatie. Denk aan smartphones, tablets, laptops maar ook smart tv’s in conferentiezalen. Al deze devices hebben een andere schermresolutie. Responsive optimalisatie zorgt ervoor dat jouw bedrijfswebsite altijd op de perfecte manier wordt geschaald voor elk mogelijk apparaat. Zo haken klanten niet af en komt de webpagina niet amateuristisch over.

Ga voor een professionele website voor uw bedrijf met OpstartWebsite!

Uniek design

Samen met ons team van ontwerpers komen we tot een design dat past bij jou en je bedrijf. Kleurenschema’s en huisstijl kunnen volledig naar smaak en eigen inzicht worden aangepast. Dat zorgt voor een spraakmakende en unieke website, vakkundig tot stand gebracht.

Klanten bereiken met social media

Je klantenbestand uitbreiden met een professionele website is een van de belangrijkste redenen om actief te zijn op het internet. Met de geïntegreerde koppeling van diverse social media zorgt OpstartWebsite ervoor dat je optimaal kunt profiteren van deze sociale kanalen. Jouw bedrijfswebsite werkt straks feilloos met koppelingen naar onder andere Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Waarom OpstartWebsite kiezen?

Je hebt natuurlijk bij veel verschillende aanbieders mogelijkheden om een website te starten. Waarom dan kiezen voor OpstartWebsite? OpstartWebsite heeft een ruime ervaring van meer dan 10 jaar in het ontwikkelen van WordPress websites voor diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen met WordPress. Meer dan duizend klanten gingen je voor en kozen voor een professionele en unieke website van OpstartWebsite. Ons team van ontwerpers gebruikt al haar ervaring om jouw bedrijfswebsite perfect aan te laten sluiten bij jouw wensen. Daarbij houden we vast aan een scherpe prijs.

Meer informatie!

Heb je na het lezen van deze website nog vragen of wil je simpelweg wat uitgebreider informatie ontvangen? Ga dan naar meer info & bestellen en vraag meer informatie aan. Of vraag je je af of WordPress CMS wel geschikt is voor jouw bedrijf, vraag ons geheel vrijblijvend om meer informatie. Wij staan je graag te woord.

  • Volg ons

Vragen? Bel gerust...

085 - 40 17 118

OpstartWebsite:

SEO-proof, Gebruiksvriendelijk
& Professioneel.

“goedkope Bekijk prijzen
  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick