HomeKant-en-klare website inclusief CMS

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Kant-en-klare website inclusief CMS

De ideale WordPress opstart website. Binnen 48 uur online!

kant-en-klare website inclusief cms

Een goede goedkope website maken kost veel tijd. Zeker als je niet precies weet hoe het werkt en dit allemaal moet uitzoeken. Als ondernemer komt er al zoveel op je af in de beginfase. Er moet veel administratief geregeld worden en daarnaast wil je ook tijd vrij maken om klanten te werven. Een kant-en-klare website inclusief CMS is dan een goede oplossing om een mooie website te creëren zonder dat het je teveel tijd en dus uiteindelijk geld kost. Het enige wat je hoeft te doen is even een moment vrij te maken om je wensen op een rij te zetten.

Bekijk online Demo 085 – 40 17 118

 

Wat is CMS?

Een Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress, helpt je om een website op een eenvoudige manier te kunnen maken en te kunnen onderhouden. Je hoeft geen whizzkid te zijn om hiermee om te kunnen gaan. Dit heeft als voordeel dat je als ondernemer zelf nieuwe teksten kunt toevoegen of foto’s kunt plaatsen. Het is dus niet nodig om dit extern te laten aanpassen. Zo kun je jouw website altijd up to date houden. Wij maken de website al voor je en jij kunt als ondernemer zelf wijzigingen aanbrengen aan de inhoud van de website. Benieuwd naar onze prijzen voor een WordPress website inclusief CMS?

Het vertalen van jouw ideeën

Wanneer je voor jezelf helder hebt hoe de website van je onderneming eruit moet komen te zien lever je ons de benodigde informatie aan. Wij verzorgen de hele lay-out en schrijven de teksten. Daarnaast is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is op het internet. En wanneer klanten gebruik maken van Google zij jouw bedrijf tussen de zoekresultaten zien. Dit is al een goede manier om klanten te werven. Onze schrijfstijl is hierop aangepast. Uiteraard blijven de teksten wervend en informatief maar met onze expertise op het gebied van SEO & SEA zorgen we voor een nog betere vindbaarheid.

opstart websiteTraffic

Ook wanneer je website af is mag de aandacht niet verslappen. Vaak zie je dat er een piek ontstaat in de eerste maanden en vervolgens neemt het bezoekersaantal af. Om dit voor te zijn kun je door het plaatsen van nieuwe informatie op je website hoger op de zoeklijst komen te staan. Afhankelijk van je onderneming kun je regelmatig een nieuwsbrief versturen met bijvoorbeeld een verwijzing naar je website. Ook een nieuwsbrief module hebben wij eenvoudig voor je gemaakt voor de website. En vergroot de aandacht door klanten de nieuwsberichten te laten delen op social media.

Ondersteuning nodig

Nu je een kant-en-klare website inclusief CMS hebt wil dit niet zeggen dat wij er niet meer voor je zijn. Integendeel. We onderhouden ondertussen de voordelige website en zorgen voor de allerlaatste updates en zorgen ervoor dat site optimaal beveiligd blijft. Ook voor vragen is onze klantenservice bereikbaar mocht je onverhoopt toch vastlopen met het plaatsen van foto’s of vragen hebben over het maken van een nieuwsbrief. Ook als de onderneming groeit en je de website hierop wilt aanpassen helpen en denken wij graag met je mee om zo op zoek te gaan naar passende oplossingen.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick