HomeGoedkope websiteHoe onderhouden wij jouw website?

12
april

Hoe onderhouden wij jouw website?

Geschreven door OpstartWebsite | Geplaatst in Goedkope website

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan supersnel. Er komen geregeld nieuwe updates van het CMS uit en er worden regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd binnen de community van WordPress. Structureel onderhoud van de WordPress-website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates regelmatig bij te (laten) houden. Zo blijft de website up-to-date, veilig en waarborgen we tevens de snelheid van de website.

wordpress-onderhoud

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen en hebben hiervoor een onderhoudsovereenkomst samengesteld die op iedere WordPress website van toepassing is.

Waarom updates uitvoeren en onderhoud plegen?

• Je bent veiliger dan voorheen.
• Je website blijft of wordt sneller.
• Altijd de laatste versie.

De Opstart Website WordPress onderhoudsovereenkomst is samengesteld op basis van alle benodigde onderdelen om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date blijft. We houden continu in de gaten of er nieuwe updates voor zowel het WordPress CMS als gebruikte plugins beschikbaar zijn.

De inhoud van het pakket bestaat uit:

WordPress CMS-update: Wanneer er een nieuwe update beschikbaar is van het WordPress CMS zullen we deze update eerst testen en daarnaast uitvoeren op de development-server van OpstartWebsite. Indien zich geen complicaties voordoen en de gebruikte plugins compatible zijn met de nieuwste versie van WordPress zullen we de update uitvoeren op het hoofddomein van de website.

Plugin-update: Wij houden continu in de gaten of er van gebruikte plugins een update beschikbaar is. Zodra er updates beschikbaar zijn zullen we deze updates eerst testen en uitvoeren op de development-server van OpstartWebsite. Indien zich geen complicaties voordoen zullen we de updates ook uitvoeren op het hoofddomein van de website.

Template-update: We blijven doorontwikkelen. Net als WordPress en plugins, zal ook het OpstartWebsite-theme continu doorontwikkeld worden. Hierdoor krijgt het gebruikte theme zo nu en dan een update. Je blijft altijd bij en je hoeft nooit meer een andere website.

Beveiligingsmonitoring: Binnen de overeenkomst zullen we de website continu monitoren op eventuele malware of hacks.

Support: Bel, mail of stel je vraag als je deze hebt.

Nog geen website? En je bent startend?

Wil je ook graag online succes hebben en goed gevonden worden door jouw doelgroep? Maak dan gebruik van onze zoekmachine vriendelijke site. Wij komen graag met je in contact om je wensen te spreken. Bekijk hier de demo-website of zie hier alle ins-en-outs omtrent het afnemen van deze gebruiksvriendelijke website.

Meer weten over ons?

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen? Bel gerust...

085 - 40 17 118

OpstartWebsite:

SEO-proof, Gebruiksvriendelijk
& Professioneel.

“goedkope Bekijk prijzen
  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick