HomeGoedkope WordPress site laten maken

Open menuSluit menu

Gratis offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Goedkope WordPress site laten maken

Goedkope WordPress website. Binnen 48 uur online!

goedkope wordpress site laten maken

Ben je nou altijd al benieuwd geweest of je goedkoop een WordPress site kan laten maken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij zijn OpstartWebsite, en wij zijn helemaal gespecialiseerd in het maken van WordPress sites. Onze klanten zijn voornamelijk beginnende bedrijven (starters) maar we helpen ook bedrijven die bekender zijn. Doordat we gebruik maken van WordPress weten we kwalitatief goede sites af te leveren die toch niet duur zijn. We laten jouw site aansluiten op de SEO eisen van dit moment. Dat betekent dat je een vindbare site hebt voor de grote zoekmachines. Voor bedrijven die net beginnen is dit cruciaal: een hoge zoekmachine notering is goud waard. Wat OpstartWebsite voor jou kan betekenen lees je hier.

Bekijk online Demo085 – 40 17 118

 

Hoe goedkoop?

De kracht van een WordPress site van OpstartWebsite is dat hij niet alleen goed vindbaar is door zoekmachines, maar ook heel goedkoop is. Een persoonlijke site kunnen wij je al leveren voor een eenmalig bedrag van 495 euro. Een erg goedkope website dus, bekijk hier onze overige prijzen. We kunnen gerust zeggen dat het de investering waard is. Voor 495 euro krijg je namelijk een responsive site die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. WordPress sites staan er om bekend zeer gebruiksvriendelijk te zijn, dus het is elke euro meer dan waard.

Redenen om te kiezen voor OpstartWebsite

Je zou je kunnen afvragen waarom je voor OpstartWebsite moet kiezen. Immers, zijn er niet veel meer web developers actief? Zijn er geen betere alternatieven? Wij zijn er echter van overtuigd dat je het beste terecht kunt bij OpstartWebsite. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van WordPress site development en SEO. Ook vind je bij ons een gepassioneerde aanpak die vrij uniek is voor de branche. We hebben dan ook al onze energie gestoken in de ontwikkeling van het huidige site concept, dat door iedereen te gebruiken is. Een passende site voor ieder bedrijf, dat is onze doelstelling. En heb je vragen over onze kant-en-klare sites, dan kun je altijd bij ons terecht met vragen.

goedkope website laten makenDe mogelijkheden op een rijtje

WordPress is een CMS platform dat bijzonder flexibel en gebruiksvriendelijk is. Elke site die door ons ontwikkeld wordt is gebouwd met WordPress. WordPress is een platform dat zich door de jaren heen heeft bewezen als goede host met uiteenlopende functies. Er worden ook steeds meer functionaliteiten ontwikkeld voor WordPress. Laat je je professionele site door ons ontwerpen, dan kun je rekenen op de volgende mogelijkheden en voordelen:

• Compatibel met diverse apparaten
• Professionele homepage
• Zoveel pagina’s als je maar wilt
• Google Maps routekaart bij contactformulier
• Integratie met MailChimp en social media
• Klaar om te gaan

Voor wie?

Je vraagt je misschien af wat de doelgroep is van OpstartWebsite. Werken we alleen voor startende ondernemers of kunnen andere bedrijven ook gebruik maken van onze dienst? We kunnen je geruststellen. Wat voor bedrijf je ook hebt, in welke branche je ook zit, we kunnen je uit de brand helpen. Onze WordPress websites passen we helemaal aan op jouw toepassing. En de prijs is voor iedereen gelijk.

Persoonlijke site voor iedereen

Het voordeel van WordPress sites is dat je ze goed kunt personaliseren. Een persoonlijke website is daarom mogelijk voor iedereen. Je kunt ons ook vragen om een bedrijfslogo voor je te ontwerpen, waarmee je nog meer klanten trekt. Een pakkend bedrijfslogo is belangrijk om er voor te zorgen dat mensen jouw merk onthouden, maar met onze creativiteit komt dat wel goed. We kunnen je overigens ook helpen met het schrijven van teksten. Als je je site wilt opvullen met relevante teksten, maar zelf niet weet hoe je dat het beste kunt doen, kun je bij ons informeren naar de mogelijkheden. We helpen je dan nog beter je klanten aan te spreken.

Een voordelig contract op de lange termijn

Een goedkope, makkelijke website voor iedereen. Dat is dus het streven van OpstartWebsite. Maar daar houdt het nog niet op. Voor een bedrag van 15 euro per maand helpen we je om je site te onderhouden. Dit contract is maandelijks opzegbaar en staat los van je site, zodat je nooit langer aan een contract vastzit dan jij wilt. Voor de site zelf betaal je overigens in twee termijnen. Zo ben je nooit in één keer veel geld kwijt. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie over een OpstartWebsite van € 495,-

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick