HomeGoedkope websiteEen goedkope website laten maken?

09
augustus

Een goedkope website laten maken?

Geschreven door OpstartWebsite | Geplaatst in Goedkope website

goedkope website laten maken

Je wilt een eigen website maar je hebt eigenlijk niet de tijd of de mogelijkheden om zelf een professionele site op te zetten. Dan is een logische stap om de bouw van de website uit handen te geven. Natuurlijk wil je dan de kosten ook zo laag mogelijk houden. Dat kan met Opstart Website.

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Wij van OpstartWebsite maken een website die niet alleen zeer professioneel is maar bovendien ook SEO-vriendelijk én gebruiksvriendelijk. Dat is natuurlijk een harde eis die je als klant stelt maar ook een eis vanuit ons. Met name voor kleinere ondernemingen is een goed werkende website van groot belang. Bovendien is het belangrijk en in je voordeel als je bedrijf en website eenvoudig te vinden zijn op diverse zoekmachines, waaronder Google.

Bedrijfswebsite van OpstartWebsite

OpstartWebsite heeft speciaal voor ondernemers een bedrijfswebsite ontwikkeld. In welke branche je actief bent maakt niet uit. De voordelige website is geschikt voor iedere beroepsgroep en gebouwd op basis van het WordPress CMS. We bieden deze bedrijfswebsite aan tegen een voordelig tarief en dragen er zorg voor dat de site makkelijk te vinden is in zoekmachines en bovendien zeer gebruiksvriendelijk is.

Meer informatie nodig?

Ben je nog niet overtuigd van OpstartWebsite of klinkt deze opzet je goed in de oren maar heb je geen idee of deze manier van werken wel bij jou past? Laat ons je dan vooraf helder informeren. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden die er zoal zijn. Zo weet je precies waar je aan begint en ben je er zeker van dat de bedrijfswebsite straks precies aan je eisen voldoet.

Demo-website
We hebben een demo-website ontwikkeld die van alle gemakken voorzien is. Deze demo is geschikt voor ieder type beroepsgroep, voor iedere ondernemer ongeacht de branche waarin je werkzaam bent. Een goedkope website laten maken, die daarnaast ook professioneel is? Dat is zonder meer mogelijk. De kant-en-klare WordPress oplossing die OpstartWebsite je kan bieden is niet alleen uniek, maar ook nog eens spraakmakend.

Responsive WordPress

Je wilt als bedrijf natuurlijk eenvoudig te vinden zijn voor je klanten. Bovendien moet de site goed werken en overzichtelijk zijn op ieder apparaat. Om die reden heeft OpstartWebsite een responsive WordPress site ontwikkeld. Het maakt niet uit of klanten de site van je bedrijf opzoeken door middel van het gebruik van een tablet, een smartphone of een desktop. Het ontwerp van OpstartWebsite past zich automatisch aan aan het device van de gebruiker. Op deze manier blijft je site altijd overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Volwaardig CMS

De bedrijfswebsite die we hebben ontwikkeld stelt je in staat om zelf zonder veel technische kennis uw website aan te passen wanneer nodig. CMS staat voor Content Management System, een software systeem wat het mogelijk maakt om zelf eenvoudig aanpassingen te doen en is dus volledig geïntegreerd in de door OpstartWebsite ontwikkelde WordPress site.

Zeer scherpe prijs

Een bedrijfswebsite laten maken door OpstartWebsite kan al tegen een heel laag tarief. Dit weten we te realiseren door te putten uit onze jarenlange ervaring op het gebied van web development. We hanteren zeer scherpe prijzen voor het laten maken van een makkelijk te vinden website met een professionele uitstraling die past bij je bedrijf.

Waarom kiezen voor OpstartWebsite?

Een belangrijke reden om te kiezen voor een bedrijfswebsite die gemaakt is door OpstartWebsite is de ervaring die wij hebben. Het ontwikkelen van WordPress websites doet OpstartWebsite al meer dan tien jaar en dat mag inmiddels gezien worden als een specialisme. Deze jaren hebben we gebruikt om online ervaringen te verzamelen en daarmee een speciale website op te zetten die past bij iedere branche en elke onderneming. Het grootste voordeel is daardoor dat de website kant en klaar is en direct bruikbaar. Deel je eigen ideeën met onze designers en laat je inspireren door hun creativiteit.

Eigenschappen van de site

• Professioneel en gebruiksvriendelijke WordPress CMS
• Startklare WordPress website (geen ontwikkelingsperiode)
• SEO vriendelijk
• Gemakkelijk aanpasbaar webdesign. (Lever je eigen huisstijl of logo aan)
• Responsive WordPress (geschikt voor alle mobiele apparaten)

Meteen van start

Vraag via deze site direct meer informatie aan over het maken van jouw eigen bedrijfswebsite. Meer dan 1000 ondernemers gingen je voor en maken nu gebruik van hun eigen spraakmakende WordPress website ontwikkeld door Opstartwebsite.

  • Volg ons

Vragen? Bel gerust...

085 - 40 17 118

OpstartWebsite:

SEO-proof, Gebruiksvriendelijk
& Professioneel.

“goedkope Bekijk prijzen
  • Volg ons

Een initiatief van Nicetoclick